A vrut sa-si mareasca buzele, insa nu avea bani pentru injectii cu acid hialuronic. E incredibil ce si-a facut singura acasa: "Am crezut ca va merge, acum sunt distrusa"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 13:10

O tanara din Marea Britanie si-a dorit atat de tare sa aiba buzele mai mari incat a decis sa rezolve problema singura, fara ajutor specializat.

Gail Scott, de profesie model, nu isi putea permite injectiile cu acid hialuronic, care ar fi costat-o 200 de lire. Acest lucru a impins-o sa incerce o metoda iesita din comun, dar care e din ce in ce mai populara pe retelele de socializare.

Ea si-a bagat gura in interiorul unui capac mic de la un spray si si-a supt buzele timp de 6 minute. Cand a vazut rezultatul a avut un soc: din cauza presiunii prea mari i-au aparut vanatai imense in jurul gurii si arata de parca ar fi fost lovita.



"Ma durea ingrozitor si arata oribil. Vanataia de pe buza superioara se vede de parca as avea mustata. M-am simtit ridicol si mi-a fost rusine sa mai ies din casa", povesteste ea.

A acceptat in cele din urma sa isi faca cunoscuta povestea pentru a trage un semnal de alarma.

"Vreau ca celalalte fete care incearca aceasta metoda din ce in ce mai raspandita sa vada ce li se poate intampla.
Buzele mele aratau superb inainte, nu stiu de ce am facut ceea ce am facut. Am avut noroc ca nu mi s-a spart un vas de sange, altfel ar fi fost si mai grav".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!