A slăbit în timp record 15 kilograme pentru rolul său. Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”, ce are premiera luni, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Din 22 ianuarie, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere pe Berk Atan într-un rol captivant în serialul turcesc „Poveste din Anatolia”, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, la ora 20:00.

Berk Atan îl întruchipează în serial pe Taner, un tânăr sclipitor, cu vise mari, care face totul pentru binele familiei lui, și căruia dragostea îi dă puterea să depășească orice obstacol. 

Citește și: Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, vrăjit de frumusețea locurilor în care a filmat: “Peisajele unice ale Anatoliei au adus mult realism și frumusețe fiecărei scene”

Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”

Actorul a depus eforturi impresionante pentru a se “metamorfoza” în Taner, a slăbit 15 kilograme într-un timp record pentru a se potrivi perfect în pielea personajului.  Eforturile sale au inclus o combinație de sport intens și o dietă riguroasă.

„Sunt extrem de încântat să fac parte din acest proiect minunat și să împărtășesc cu publicul povestea fascinantă a lui Taner.

Nu a fost chiar simplu sa slabesc, dar m-a motivat ideea de a intruchipa un personaj atat de interesant intr-o productie cu totul speciala. Sunt convins că telespectatorii vor fi la fel de captivați de această productie ce aduce la lumina atatea povesti de viata in care oamenii se regasesc
”, a declarat Berk Atan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Cu o carieră deja solidă în lumea filmului și a televiziunii, Berk Atan continuă să-și surprindă și să-și impresioneze fanii cu abilitățile sale actoricești remarcabile.

Citește și: Cine este și câți ani are Gülsim Ali, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Iată cum arată celebra actriță când nu se află pe platourile de filmare

Serialul „Poveste din Anatolia” se desfășoară în comunitatea din Gedelli, un orășel din Anatolia, și are în centrul său pe Taner, un tânăr ambițios interpretat de Berk Atan.

Acțiunea începe cu un cutremur al muntelui Gonul, eveniment ce declanșează o serie de întâmplări în viața personajelor. Taner reîntâlnește o iubire din adolescență, iar atmosfera magică înconjoară deciziile protagoniștilor pe măsură ce se dezvăluie povești de familie și viața de zi cu zi a locuitorilor din Gedelli. Taner, obligat să renunțe la studii după moartea tatălui său, își întreține familia și speră să realizeze un proiect ambitios- construirea unui aparat de zbor.
Dragostea devine sursa sa de putere pentru a depăși orice obstacol.