A purtat niste pantofi cu tocuri de 12 centimetri o noapte intreaga, dar cand a ajuns acasa a observat ca are o batatura mare la calcai din cauza lor. Nu i-a dat importanta, si mare greseala a facut! E cutremurator ce s-a intamplat cu piciorul ei

La un eveniment ce impune purtarea unei tinute elegante probabil majoritatea femeilor, daca nu toate, ar alege sa incalte pantofi cu toc.

Acest lucru a fost insa dezastruos pentru Lorraine Burnett, o femeie din Marea Britanie, acum in varsta de 37 de ani. Totul a inceput in 2008, cand ea a optat sa poarte la petrecerea de revelion o pereche de pantofi cu toc inalt de 12 centimetri.

A dansat foarte mult in acea seara, pana la 2 noaptea. Cand a ajuns acasa si s-a descaltat a remarcat ca s-a ales cu o batatura destul de mare si dureroasa din cauza pantofilor.

Nu i-a dat insa prea mare importanta, crezand ca va trece. A intrat insa in panica in momentul in care a vazut ca, dupa 2 saptamani, rana nu se vindeca, asa ca a mers la un control de specialitate.

Timp de 2 ani de zile doctorii au incercat sa trateze rana cu antibiotice si pansamente, fara succes insa. Aceasta s-a infectat, s-a extins si din cauza ei, in cele din urma, Lorraine nu se mai putea deplasa.

In cele din urma doctorii nu au avut de ales si au fost nevoiti sa ii amputeze piciorul drept, de la genunchi in jos. De atunci, femeia este devastata.

"Inainte ieseam mereu, eram o femeie normala, careia ii placea viata. De cand mi-a fost amputat piciorul stau mai mult in casa. Acum imi pare teribil de rau ca mi-am dat practic viata in schimbul unor tocuri de 12 centimetri", marturiseste Lorraine.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate