A murit! O mare actriță a făcut anunțul! Ne-a părăsit mult prea devreme. "Mă înclin către amintirea sufletului ei blând și frumos"

Author: B.M.
lumanare

Mama actriței Amber Heard (33 de ani) s-a stins recent din viață. Iată mesajul îndurerat publicat de model pe contul personal de Instagram.

„Am inima frântă și sunt devastată dincolo de ce ar putea cineva concepe din cauza pierderii mamei mele, Paige Heard.

Ne-a părăsit mult prea devreme. Mă înclin către amintirea sufletului ei blând și frumos. Lipsa îi va fi simțită din străfundul inimilor noastre pentru totdeauna.

Inima sa neclintită și întotdeauna deschisă au făcut-o cea mai frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată.

Îmi este greu să-mi imaginez și chiar și mai greu să mărturisesc cât de norocoasă mă simt știind că am fost fiica ei timp de aproape 34 de ani.

A murit! O mare actriță a făcut anunțul! Ne-a părăsit mult prea devreme.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste continuarea pe Avantaje.ro.

 

 

Taguri:

Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies