A murit la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost nevoit sa munceasca nopti la rand!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Caz socant in Marea Britanie, un tanar in varsta de 21 de ani si-a pierdut viata dupa ce a lucrat trei nopti la rand pana la 6 dimineata.

Moritz Erhardt era stagiar pe timpul verii la o banca, Bank of America Merril Lunch. Tanarul a fost gasit mort in apartamentul sau din estul Londrei, in urma cu cateva zile. Barbatul originar din Germania se indrepta spre finalul stagiului de sapte saptamani la banca, scrie Daily Mail.

 

Se pare ca acesta ar fi murit de extenuare, dupa ce a muncit trei nopti la rand pana la sase dimineata.

Acesta era student si spera ca in urma stagiului sa obtina un post permanent.

Simona Halep ar fi trebuit să înapoieze 2 milioane de dolari, trofeele și titlurile câștigate după 29 August 2022, dacă Tribunalul nu respingea cererea

 

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Moartea acestui tanara a declansat discutii aprinse, in urma carora s-a ridicat o noua problema a tinerilor care se plang ca sunt exploatati si ca sunt pusi sa lucreze doar in timpul noptii, aceasta fiind si cauza mortii lui Moritz.Sursa: DailyMail

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!