A murit Civan Canova, actorul care a dat viață personajului Rahmi în serialul ”Furtună pe Bosfor”, difuzat de Kanal D. Care sunt cauzele decesului

Author: Madalina Maftei

A murit Civan Canova

Doliu în cinematografia și fotografia din Turcia, celebrul actor Civan Canova s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani.

Este vestea la care nimeni nu se aștepta. Celebrul Rahmi din serialul ”Furtună pe Bosfor”, care a fost difuzat

în trecut la Kanal D, s-a stins din viață. 

Cu ce probleme se confrunta Civan Canova

Actorul Civan Canova a fost internat în spital o bună perioadă de timp și tratat, însă starea lui de sănătate s-a degradat treptat.

Moartea actorului a fost anunțată de colega sa Esra Dermancıoğlu pe contul său de socializare. 

 ”Prietene, am pierdut cea mai caldă persoană

care m-a atins cel mai mult în această viață. Plimbă-te în pace, iubitule, poate ne mai întâlnim undeva, cândva. Este o veste foarte tristă. Am vrut să-i anunț pe cei dragi și pe fanilor tăi aici.”, 
a scris actrița pe pagina sa de Instagram.

Kumru Tibet Aydın a împărtășit vestea tristă și pe contul ei de socializare: „Tocmai l-am pierdut pe fratele meu drag.

La revedere scumpa mea…”

Mesajele de condoleanțe și de admirație pentru celebrul actor și dramaturg nu au încetat, fiind un mare gol pentru cinematografia turcă.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citeste si: Cum arata Rahmi (Civan Canova) din "Furtuna pe Bosfor" in tinerete! Actorul avea o adevarata alura de model la vremea respectiva

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by esradermancıoğlu (@esradermancioglu)

Cu câteva zile înainte ca actorul să se stingă din viață, acesta a postat în mediul online un video, de pe patul de spital, în care părea că starea lui de sănătate nu este deloc bună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Civan CANOVA (@civancanova)

Cine este Civan Canova 

Ahmet Civan Canova s-a născut la 28 iunie 1955, Ankara, Istanbul, este un actor, dramaturg, scenarist și regizor de teatru, cinema și seriale.

Care sunt cele mai apreciate seriale turcești conform site-ului imdb.com. Unele dintre ele sunt și la Kanal D

Din 1979, a jucat în multe piese ca artist de teatru de stat. A primit premii pentru piesele de teatru pe care le-a scris încă din anii 1990. Artistul, care a apărut în multe seriale și filme TV, a primit premiul Golden Orange pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2006 pentru rolul său de polițist torturat din filmul „Homecoming” și premiul Afife Theatre Awards pentru cel mai de succes actor al anului în 2011 pentru rolul din piesa Bury the Dead, potrivit presei din Turcia.

Actorul a avut o carieră excepțională atât ca scenarist, cât și ca actor. Acesta a devenit cunoscut publicului din România prin intermediul rolului lui ”Rahmi” în serialul fenomen de la Kanal D ”Furtună pe Bosfor”. 

Citeste si: Bomba! O superbitate de femeie i-ar fi spart casa actorului Civan Canova (Rhami) din "Furtuna pe Bosfor". Sotia actorului a facut cateva acuzatii grave la adresa amantei. Uite cum arata cele doua femei din viata actorului

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.