A MURIT! Andreea Pirui a facut anuntul cu lacrimi in ochi: ''Mama mea... Dumnezeu sa te odihneasca in pace!''

Author: Oana Iosif
Actualizat: 18 oct 2020, 13:48

Andreea Pirui a facut un anunt extrem de trist pe o retea de socializare.

La scurt timp dupa ce s-a vindecat de COVID-19, Andreea Pirui a anuntat faptul ca bunica ei s-a stins din viata.  Cele doua erau extrem de apropiate si chiar o numea ''mama ei''.

Andreea Pirui, in doliu

Andreea Pirui a facut un anunt dureros pe retelele de socializare la scurt timp dupa ce ea si Marius s-au vindecat de coronavirus. Bunica Andreei s-a stins din viata.

Aceasta nu a precizat daca si aceasta suferea de coronavirus sau nu. 

Citeste si: Andreea Pirui si Marius, infectati cu noul coronavirus! Primele declaratii din izolare: "Nu credeam in virus"

' 'Zbor lin bunca mea(mama mea)... Dumnezeu sa te odihneasca in pace!! Nu o sa te uitam niciodata!'', a fost mesajul postat de Andreea Pirui

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi:

Andreea Pirui si Marius au suferit de noua coronavirus, dar de cateva zile cei doi s-au vindecat si au iesit din izolare. 

Buna, dragii mei. N-am mai postat de cateva zile pentru ca m-am simtit foarte rau, m-a durut foarte tare capul si m-am dus la spital sa-mi fac un test de corona. A iesit pozitiv, asa ca stau in casă, doua saptamani stau izolata, iau medicamente, trebuie să am grija de mine.

I-am dat si lui Marius. Credeți in virus, nici eu n-am crezut, dar uite ca exista. Aveți grija de voi, purtati masa si spalati-va pe maini!”,  a spus Andreea Pirui.

Citeste si: Încă o nuntă în familia Puterea Dragostei? Frumoasa brunetă și-a arătat inelul cu diamant. Felicitări!

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!