A luat o hotărâre pe care acum o regretă? Bogdan Mocanu: „Nu luați decizii la plictiseală!” Ce a făcut fostul concurent de la Puterea Dragostei?

,
bogdan mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu a luat o decizie care nu pare să fie tocmai pe placul lui, însă indiferent de ce ar face, acum nu mai poate schimba situația. Ce le-a spus prietenilor de pe instagram?


In articol:

Cei ce îl urmăresc pe Bogdan Mocanu pe contul său de instagram știu că acesta are simțul umorului foarte bine dezvoltat, astfel că indiferent de ce se întâmplă în viața lui, fostul concurent de la Puterea Dragostei găsește un motiv să se amuze.

Ce s-a întâmplat acum?

Bogdan Mocanu a revenit la vechea lui tunsoare. Ce le-a mărturisit celor ce îl urmăresc pe instagram?

Nu este clar dacă și-a dorit sau nu acest lucru, însă Bogdan Mocanu are acum un nou look. A renunțat la felul în care își aranja părul până acum și s-a tuns scurt, dar se pare că rezultatul final nu îl mulțumește pe deplin. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a sugerat că decizia de a-și schimba tunsoarea a fost luată într-un moment în care se plictisea și și-a sfătuit prietenii virtuali să nu îi urmeze exemplul.

„Am trecut fără să vreau la fosta freză. Morala zilei: Nu luați decizii la plictiseală! Aștept păreri.”, a scris Bogdan Mocanu pe contul de instagram.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fermecat de o concurentă din casa Puterea Dragostei: „Miroase bine, dansează bine.” A uitat-o definitiv pe Andra Voloș?

Bogdan Mocanu are un look nou
Bogdan Mocanu are un look nou[Sursa foto: Instagram]

Citește și


Pentru că pune foarte mare preț pe părerea celor care îl

urmăresc pe contul personal de instagram și care nu sunt deloc puțini, Bogdan Mocanu le-a cerut prietenilor virtuali să fie cât se poate de sinceri și să își exprime punctul de vedere în legătură cu schimbarea lui de look. Dacă unii dintre urmăritori s-au declarat mulțumiți de noua tunsoare a fostului concurent de la Puterea Dragostei, alții au considerat că i se potrivea mai mult vechea freză. Nu au lipsit nici comentariile amuzante, Bogdan Mocanu fiind sfătuit să nu se întoarcă în trecut și din punct de vedere sentimental.

”Tunsoarea asta te face mai bărbat!/ Dacă tot ai revenit la

fosta freză, vezi să nu revii și la fosta, dacă știi ce zic. Realizezi că m-am referit la Andra, nu?/ Mai bine așa!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a primit.

Citeste si: Apartamentul lui Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei", vandalizat de Andra Volos: ”Am înnebunit de nervi. Nu-ți bate joc!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andra Voloș, pe patul de spital: „Pentru cei ce îmi vor răul...” Incredibil ce mesaj a primit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Polițiștii iau cu asalt insulele turistice din Grecia. Petrecăreții își pot lua adio de la concediul visat

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Ce surpriză! Bogdan Mocanu a dat vestea cea mare: "M-am săturat să stau singur așa că..."

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies