Bogdan Mocanu, fermecat de o concurentă din casa Puterea Dragostei: „Miroase bine, dansează bine.” A uitat-o definitiv pe Andra Voloș?

,
andra volos, bogdan mocanu si aya
Andra Voloș, Bogdan Mocanu și Aya[Sursa foto: Instagram, captura KANAL D]

Bogdan Mocanu și Jador au fost invitați la Puterea Dragostei și, așa cum era de așteptat, cei doi au făcut spectacol. S-a îndrăgostit sau nu Bogdan Mocanu de una dintre concurente?


In articol:

După separarea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu este un bărbat sigur, motiv pentru care acesta nu a ezitat să interacționeze cu toate fetele din casa Puterea Dragostei. Ce concurentă l-a fermecat?

Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de o concurentă de la Puterea Dragostei?

Deși nu a petrecut foarte mult timp în casa Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu s-a declarat interesat de una dintre fete. Este vorba despre Aya, cea pe care a și invitat-o la dans. Se pare că cei doi au vorbit și înainte ca Bogdan Mocanu să ajungă în casă, informație dezvăluită de Alexandra. Aceasta din urmă a spus despre Aya că îl place pe Bogdan Mocanu, dar că se ferește să recunoască acest lucru.

„Ce am spus eu afară? Am spus că am vorbit cu el, nu că îmi place. Eu afară nu am spus nimic, au spus Andrada și Mariana, eu nu am spus nimic.”, a spus Aya în momentul în care Alexandra a acuzat-o că minte atunci când vine vorba despre sentimentele ei pentru Bogdan Mocanu.

Citeste si: Apartamentul lui Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei", vandalizat de Andra Volos: ”Am înnebunit de nervi. Nu-ți bate joc!"

Întrebat ce părere are despre fetele din casă, Bogdan Mocanu a fost foarte sincer și a dezvăluit ce crede

despre concurentele din sezonul 3.

„Miroase bine, dansează bine (n.r Aya). Am vorbit cu fiecare, am dansat cu fiecare, toate sunt de treabă. Alea două surori sunt nebune amândouă, adevărul ăsta e, pe bune frate. Aia mai tăcută e mai periculoasă că aia nu vorbește, dar face.”, a spus Bogdan Mocanu după ce le-a cunoscut pe fetele din casa Puterea Dragostei.

Ulterior, Bogdan Mocanu și Aya au avut o scurtă discuție, moment în care fostul concurent de la Puterea Dragostei a profitat de ocazie pentru a-i da concurentei câteva sfaturi.

aya si bogdan mocanu
Aya și Bogdan Mocanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bogdan Mocanu: Aya, îți place de mine?

Aya: Eu nu am spus nimic.

Bogdan Mocanu: Aya, de cine îți place ție din casa asta tu ține pentru tine, nu spune la nimeni. Tu spune că îți place de 3 băieți din casă ca să nu mai aibă cu ce să te atace niciodată. Pentru că fiecare din voi știți de cine vă place în sinea voastră, dar asta nu trebuie să știe toată lumea.

Chestia asta e o slăbiciune. O să vă atace în emisiunea asta, o să știe și producția și colegii de cine vă place și vă atacă direct acolo, fix cu chestia asta.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de panică! Bogdan Mocanu și Jador, suspecți de coronavirus?

România, contribuţie decisivă la acţiunea UE împotriva regimului din Belrus/ Aurescu prezintă şi strategia României în relaţia cu Rusia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Bogdan Mocanu a criticat-o dur pe Andra Voloș după ce aceasta a pozat cu posteriorul la vedere: "Sunt uimit, profund dezamăgit și..." Incredibil ce a spus despre...

Bogdan Mocanu, urmărit de ghinion: "Trebuie să mergem la o mănăstire..." Incredibil ce a pățit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies