A fost ZIUA EXAMENELOR! Liceenii si elevii de clasa a 8-a au trecut astazi prin probe de foc. Iata cum s-au descurcat VIDEO

A fost ZIUA EXAMENELOR! Liceenii si elevii de clasa a 8-a au trecut astazi prin probe de foc. Iata cum s-au descurcat VIDEO

"Daca am invatat este imposibil sa nu ne descurcam". Aceasta a fost atitudinea pe care au avut-o elevii inainte de proba orala la o limba straina.

Dar nu toti au fost la fel de increzatori. In mai toate domeniile la ora actuala li se cere angajatilor sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala. Asa ca elevii constiinciosi s-au pus din timp cu burta pe carte. Ce au reusit sa invete pana acum?

 

Gabriel, elev la liceul Elie Radu din Capitala, spune ca proba lui preferata in acesta sesiune de BAC este examenul la limba engleza si ca nu a fost nevoit sa se pregateasca prea mult.

 

Daca elevii de liceu au luat probele mai in gluma, mai in serios nu la fel a fost atmosfera la capacitate. Anissa este numai unul din cei aproape doua sute de mii de elevi care azi au trecut prin emotiile evaluarii nationale la limba romana. Copila rasufla usurata si ne impartaseste parerea ei despre subiecte!

 

Si nu doar elevii au simtit fiori reci pe sira spinarii. Parintii au fost la fel de stresati! Si-au asteptat odraslele la gardul scolii cu speranta ca au rezolvat toate subiectele!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate