„A fost nedrept”. Patrick, eliminat din „Casa iubirii” de propria strategie! Răsturnare de situație anunțată de Andreea Mantea

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 mar 2024, 22:52

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick s-a scos singur din joc datorită strategiei pe care a propus-o.

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick a reușit să-și obțină eliminarea datorită propriei sale strategii!

Patrick, eliminat din „Casa iubirii” de propria strategie

În episodul de astăzi, 6 martie 2024, Andreea Mantea a decis să pună piciorul în prag și să le arate lui Patrick, Julia și Larisa ce s-ar întâmpla dacă strategia lor de eliminare ar fi pusă în aplicare.

Citește și: Ștefan îl ia la rost pe Marius! „Încerci să înțepi și printr-un râs!” Aleyna intervine prompt și încearcă să aplaneze un posibil conflict între cei doi rivali, în Casa iubirii 

De trei zile, Patrick discută intens în „Casa iubirii” despre cum își dorește să intre o altă fată în competiție ca să aibă parte de o cunoaștere, dat fiind faptul că situația cu Larisa nu se îndreaptă nicăieri.

În acest sens, tânărul a propus să iasă la eliminare cu concurentele care nu au o cunoaștere sau o relație, respectiv Julia, Larisa și, poate, Bianca.

Așadar, astăzi a avut loc o gală atipică în „Casa iubirii”. Patrick, Larisa și Julia au fost ridicați în picioare și, cu trecerea stresantă a minutelor, s-a aflat cine va fi eliminat din competiție.

Citește și: „Doar timpul te vindecă”. Natalia Nigai de la ”Casa iubirii” suferă din dragoste. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă în mediul online

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patrick a declarat că trebuie să schimbe ceva, deoarece în casa fetelor vin și pleacă mereu băieți, dar în casa băieților nu se întâmplă nimic. Cu riscul de a fi eliminat el sau Larisa, Patrick susține că își dorește o fată nou în competiție.

Cu toate că a fost încrezător pe faptul că dintre ei trei (n.r.: Patrick, Julia și Larisa), el este cel mai votat, Patrick a aflat curând că nu este deloc așa.

Julia a fost prima care s-a întors la locul ei, urmată de Larisa. Așadar, Patrick a fost cel eliminat din „Casa iubirii”

Răsturnare de situație anunțată de Andreea Mantea

Dezamăgit și surprins de faptul că va pleca acasă, Patrick a rămas fără cuvinte când a auzit că va fi eliminat, dar a fost conștient de la început că, dacă este cazul să iasă din joc, va fi din vina lui.

Totuși, această gală eliminatorie a fost doar o simulare, astfel că Patrick s-a întors la locul lui iar Andreea Mantea le-a dat o lecție pe care să o țină minte pe tot parcursul șederii lor în „Casa iubirii”.

„De trei zile vorbiți de această strategie. A fost nedrept. Și ar fi fost nedrept din partea noastră s-o facem astăzi (n.r.: gala). Am vrut să primiți această simulare, să vi se îndeplinească această dorință, să simțiți cum ar fi dacă ar fi această strategie.

Mi-aș dori să vă trageți niște semnale de alarmă, să fie ca o lecție pentru voi toți, de așa nu, pentru cei care nu pot duce asta și care doar vorbesc”, a declarat Andreea Mantea.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!