Andreea Mantea pune piciorul în prag! Ce le pregătește concurenților în noul episod din „Casa iubirii” de miercuri, 6 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 mar 2024, 21:24

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea îi va surprinde pe concurenți.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubiri i”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea îi va surprinde pe concurenți cu un anunț neașteptat.

Ștefan este condamnat de colegii lui

În episodul de mâine, atât Robi cât și Marius îl vor pune la zid pe Ștefan pentru atitudinea pe care o are în relația cu Aleyna.

Citește și: Alex de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Julia. Motivul pentru care fostul concurent este dezamăgit de blondină: „Pasiunea pentru Julia s-a transformat în ură”

„Ție nu ți se pare normal ca bărbatul de lângă tine, scuză-mă că v orbesc aici, i-am zis și în față, mie mi se pare că n-are pic de orgoliu, frate! Nu are pic de...

nu mai zic, că iar sunt nesimțit”
, le va spune Robi fetelor.

„Măi, dacă el nu m-a întrebat, ce treabă am eu?”, va întreba Aleyna.

Citește și: Se dau lupte grele pentru Giuly de la ”Casa iubirii”. Ce crede Robert despre intențiile lui Patrick: „Dacă aș face doi pași înapoi”

În casa băieților, Robert îl sfătuiește pe Marius să lupte pentru femeia dorită, în acest caz fiind vorba despre Aleyna. 

„Tu trebuie să simți femeia pentru care tu vrei să lupți. Nu altcineva trebuie să simtă”, va declara Robert.

Aleyna va veni în vizită la băieți, iar Marius va profita de ocazie și va încerca să afle de ce Ștefan nu-și vocalizează interesele față de Aleyna.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Tu acum n-o să mai faci absolut nimic crezând că el se supără?”, va întreba Marius.

„Băi, frate, nu-mi place să te supăr, nu-mi place să supăr o persoană”, va răspunde Ștefan.

„Da, dar nu te interesează să afli și tu?”, va spune Marius.

„Ce vrei mă? Să aflu pentru tine? Atât timp cât eu mă simt bine când stau lângă ea, ce vrei să-i spun?”, va răspunde, iritat, Ștefan.

Situație uluitoare în „Casa iubirii” 

Tot mâine, în „Casa iubirii” va avea loc un scenariu nemaiîntâlnit până acum în această emisiune. Concurenții, dar mai ales fetele, vor fi copleșiți de emoții când vor auzi ce le va cere Andreea Mantea!

Andreea Mantea va fi prezentă miercuri în locul de care se tem cel mai tare concurenții, și anume incinta în care au loc galele. Frumoasa prezentatoare îi va chema pe toți concurenții la ea, iar confuzia și teama se va instala în sufletele fetelor.

Aflați ce se va întâmpla în „gală” miercuri, 6 martie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!