A fost anunțat cel mai prost film al anului 2023. Iată care sunt filmele ce au primit premii la Zmeura de Aur

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 mar 2024, 12:13

A fost anunțat cel mai prost film al anului 2023

Sursa: Facebook The Razzie Awards

Gala „Zmeura de Aur” a avut loc la data de 9 martie 2024, iar cel mai prost film și cel mai slab actor au primit premii.

Gala „Zmeura de Aur” nu este la fel de așteptată și apreciată precum gala Premiilor Oscar, deoarece în cadrul acesteia sunt premiate cele mai proaste filme ale anului precedent, dar și cei mai slabi actori ai producțiilor cinematografice. Gala „Zmeura de Aur” sau Premiile Razzie a avut loc la data de 9 martie 2024 și s-a aflat la ediția cu numărul 44.

„Winnie the Pooh: Sânge și miere” a primit premiul pentru cel mai prost film al anului 2023

Premiile „Zmeura de Aur” se află la ediția cu numărul 44, iar în cadrul acesteia sunt nominalizați mai mulți actori ce au avut performanțe slabe în cadrul producțiilor cinematografice în care au jucat, dar și filmele ce nu i-au impresionat pe jurați. Această decernare a avut loc la data de 9 martie 2024, cu doar o zi înainte de Premiile Oscar, însă pe lista nominalizaților la „Zmeura de Aur”, actorii, regizorii și scenariștii nu își doresc să se afle, potrivit capital.ro.

Citește și: Zmeura de Aur 2013: Care a fost CEL MAI PROST FILM al anului!

Cel mai prost film al anului 2023 a fost „Winnie-the-Pooh: Sânge și Miere”, ce este o peliculă horror, ce îl are în rolul principal pe Winnie the Pooh, cunoscutul urs galben ce mănâncă miere în desenele animate. Deși acesta este apreciat în desene, producția cinematografică a reușit să câștige cinci dintre cele 10 categorii în cadrul galei „Zmeura de Aur”, mai exact pentru imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake.

Încă de la lansarea filmului „Winnie-the-Pooh: Sânge și Miere”, acesta a primit critici dure, „o combinație terifiantă de ne-înfricoșător și deloc amuzant”, acordându-i o singură stea. Empire l-a descris drept „cel mai slab scris și interpretat film de groază lansat în cinematografe din câte se știe”, a relatat The Guardian

Actrița Megan Fox a primit două premii pentru modul în care a jucat în cele mai recente producții cinematografice, mai exact pentru rolul ei din „Johnny & Clyde” și „Expend4bles”.

Filmul „Johnny & Clyde” i-a adus lui Megan Fox premiul pentru cea mai proastă interpretare a unei actrițe în rol principal, în timp ce pentru pelicula „Expend4bles” a primit premiul pentru cel mai prost rol secundar. Filmul „Expend4bles” i-a adus și lui Sylvester Stallone un premiu în cadrul acestei gale. 

Și actorii ce au primit premii Oscar nu au scăpat fără să primească „Zmeura de Aur”, printre aceștia se numără și Jon Voight pentru interpretarea unui mafiot irlandez în filmul „Mercy”.

Lista „câștigătorilor” din cadrul decernării premiilor „Zmeura de Aur”

Cea mai proastă imagine: Winnie the Pooh: Blood and Honey

Cel mai prost actor: Jon Voight, Mercy

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cea mai proastă actriță: Megan Fox, Johnny & Clyde

Actriță în rol secundar: Megan Fox, Expend4bles

Actor în rol secundar: Sylvester Stallone, Expend4bles

Cel mai prost cuplu de pe ecran: Pooh & Piglet, Winnie the Pooh: Blood and Honey

Cel mai prost remake, rip-off sau continuare: Winnie the Pooh: Blood and Honey

Cel mai prost regizor: Rhys Frake-Waterfield, Winnie the Pooh: Blood and Honey

Cel mai prost scenariu: Winnie the Pooh: Blood and Honey

Premiul Redeemer: Fran Drescher