"A făcut din Livian un cățeluș"! Acuzații dure la adresa Biancăi

Unii dintre fanii "Puterea dragostei" o acuză pe Bianca de faptul că l-ar fi transformat pe Livian într-un "cățeluș"."Mai este cineva de părere că Bianca a făcut din Livian un cățeluș?", a întrebat cineva pe un grup de Facebook, pornind o uriașă controversă.

"Clar că a făcut din el un cățeluș... Liviane las-o. Băiatul ăsta e specimen rar pe pământ", a reacționat cineva.

"Normal că da" și "Este adevărat", au răspuns cei de acord cu această opinie.

"Nu mă așteptam ca Livian să se lase manipulat. Slab", a răspuns altcineva.

Părerile au fost împărțite, existând și destui fani ai emisiunii care nu au fost de acord cu această opinie. "Nu este adevărat... se iubesc mult" și "Cine spune asta nu se uită la emisiune, ci aruncă cu vorbe în Bianca pentru că au ciudă pe ea și nu e treaba lor ce fac ei doi" au fost două dintre comentariile unor fani care nu sunt de acord cu această opinie.

Citeste si: Ella, ipostaze neasteptate cu Andrei, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi concurenti in cabina de machiaj!

Citeste si: Adrian si Larisa, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", poveste de iubire cu nabadai! Iata cum au fost surprinsi!

Livian și Bianca

Bianca, probleme la intervenția estetică! Livian a dezvăluit totul

Livian a dezvăluit într-un vlog, "Ce complicații a întâmpinat la operația estetică", ce s-a întâmplat la intervenția Biancăi.

"Fiți atenți, știre bombă de ultima oră: Bianca era într-un dubiu foarte mare. Ea a avut un complex, de ceva timp are complexul ăsta.

A avut un accident de mașină și a vrut să-și corecteze buzele.

I-am zis: "Iubire, mie îmi place așa cum ești, iubesc tot la tine, până și cum gândești". Ea a zis: "Tati, ăsta e complexul meu, vreau să îmi corectez acolo, nu vreau să îmi umflu".

Livian și Bianca

Efectul... parcă a prins contur, zici că-i Angelina Jolie", a povestit Livian, dezvăluind că Angelina Jolie era idealul lui de femeie.

În ciuda unor complicații, rezultatul este unul extraordinar, a dat de înțeles Livian în vlog.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate