A crezut că a cumpărat doi câini la un preț avantajos, dar a avut parte de o surpriză! Ce animale a cumpărat, de fapt, barbatul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 ian 2024, 01:35

A crezut că a cumpărat doi câini la un preț avantajos, dar a avut parte de o surpriză

Sursa: PixaBay

Un bărbat a crezut că și-a cumpărat doi pui de câine, dar ce a descoperit când a mers cu ei la veterinar l-a lăsat fără cuvinte.

Un pensionar a crezut că și-a cumpărat doi pui de pudel pentru prețul de 150 de dolari. Se pare că animalele erau cu totul altceva decât căței, lucru pe care bărbatul l-a descoperit după ce a mers la veterinar

Ce animale a descoperit un bărbat că a cumpărat, de fapt, la veterinar

Pensionarul își dorea să aibă animale de companie, așa că i-a picat bine o ofertă atât de bună pentru doi câini de rasă.

După ce a luat puii de la vânzător și a mers la veterinar, a descoperit că animalele nu erau, de fapt, câini.

Bărbatul din Catamarca, Argentina, a fost convins să cumpere cei doi pui de „câine” după ce a văzut anunțul unui vânzător care afișa un preț foarte mic. La puțin timp după ce a cumpărat puii de la el, pensionarul s-a dus direct la veterinar și a fost șocat când doctorul i-a spus că animalele nu sunt, de fapt, câini.

Citește și: Doi câini de luptă au atacat încă o femeie pe Lacul Morii în București! Patrupezii au scăpat din curtea stăpânului

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se pare că bărbatul cumpărase doi pui de dihor, nu de câine, care au primit steroizi la naștere pentru a părea mai mari, astfel vânzătorilor le era mult mai ușor să păcălească potențialii cumpărători.

Pentru a le face să semene și mai mult cu câinii, dihorii au fost tunși și aranjați corespunzător. În Argentina, practica acestui gen de înșelătorie este cunoscută, dar mulți au crezut că sunt doar povești. A fost și cazul pensionarului păcălit.

Cât costă, de fapt, un pui de pudel

Bărbatul din Catamarca s-a convins că această înșelătorie este reală, după ce a fost păcălit să cumpere doi dihori deghizați în căței.

În SUA, un pui de pudel ajunge la prețul de 1.000 de dolari, iar un dihor costă doar 75 de dolari, conform  mirror.co.uk.

Citește și: Scene șocante în București. O femeie de 44 de ani a murit după ce a fost mușcată de câini lângă Lacul Morii

O femeie a trecut printr-o situație asemănătoare. Convinsă total că a cumpărat un pui de chihuahua, aceasta s-a ales cu un dihor.

 

 

Taguri: