A căzut de pe munte în timp ce încerca să își facă o poză. Un bărbat din Argeș s-a prăbuși în gol pe Transfăgărășan

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 ian 2024, 00:40

Un bărbat din Argeș s-a prăbuși în gol pe Transfăgărășan

Sursa: Facebook PiteȘtiri

O fotografie putea să îi pună capăt zilelor. Un bărbat din Argeș a vrut să își facă o poză, dar a căzut în gol pe Transfăgărășan, în Canionul Valea lui Stan.

Un bărbat de 63 de ani era să își ia adio de la viață atunci când a căzut în gol. Omul de 63 de ani a căzut peste 7 metri în gol, pe Transfăgărășan, în Canionul Valea lui Stan.

Citește și: Trei frați au decedat într-o casă cuprinsă în flăcări. Mama celor trei a aflat despre tragedie la telefon

A căzut de pe munte în timp ce încerca să își facă o poză

Bărbatul de 63 de ani se afla pe Transfăgărășan alături de soția sa, dar și cei doi copii. Acesta a decis să captureze momentele frumoase petrecute în familie, însă într-o singură clipă totul s-a schimbat. Bărbatul s-a dezechilibrat şi s-a dus în gol, atunci când a încercat să facă o fotografie pe un pod.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soția acestuia a decis să sune pentru ajutor, iar cinci salvamontişti au intervenit şi l-au scos la suprafaţă pe bărbat.

Cei cinci l-au predat conştient cadrelor medicale de pe SMURD, care l-au dus la spital pentru îngrijiri medicale. Omul de 63 de ani a avut parte de mai multe fracturi, însă fără alte probleme medicale.

Citește și: Un șofer de autobuz a lovit mortal un pieton. Autobuzul și-a continuat drumul până spre cap de linie

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2023?

Şoşeaua Transfăgărășan se află pe Drumul Naţional 7C (152 km) ce leagă Transilvania de Muntenia, traversând cel mai înalt lanţ muntos din România, Munţii Făgăraş, pe o distanţă de aproximativ 92 km. prin judeţele Argeş şi Sibiu. Şoşeaua ajunge la altitudinea maximă de 2042 de metri la Bâlea Lac. Transfăgărășanul are în total 5 tuneluri, cel mai lung fiind localizat la Lacul Balea, având 884 de metri. 

Acest drum se va deschide după ce toată zăpada este topită, acest lucru întâmplându-se și în prima lună a verii.

În cazul în care temperaturile vor crește, iar primăvara își va intra în rol, Transfăgărășanul se poate redeschide la jumătatea lunii mai a anului 2023.

Citește și: Cutremur de 4,6 grade astăzi! Unde a avut loc seismul

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!