A castigat "Bravo, ai stil! Celebrities", insa Alexandra Ungureanu a fost aspru criticata: "Mi-au spus ca am dintii strambi!" Ce a dezvaluit cantareata la scurt timp dupa Marea Finala

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 dec 2020, 10:17
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexandra Ungureanu este o fire foarte deschisa atunci cand vorbeste despre atuurile ei, dar si despre defectele pentru care a fost criticata.

Castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost atacata de multe ori pentru micile imperfectiuni pe care le are asa cum fiecare dintre noi le avem. Insa, Alexandra, daca la inceput se simtea rusinata, acum a reusit sa treaca aceasta bariera si sa se redescopere si sa isi transforme imperfectiunile in atuuri. Chiar la "Bravo, ai stil! Celebrities", Alexandra a avut parte de mai multe rautati atunci cand lupta devenea acerba si fiecare detaliu conta, insa cantareata a stiut sa le ocoleasca.

Alexandra Ungureanu, despre defectele pe care le are

Citeste si: Roxana Nemes, de la "Bravo, ai stil! Celebrities" la "Survivior!" Cum a acceptat frumoasa cantareata mare provocarea

"Sunt imperfectă și nici nu îmi doresc să fiu altfel. Am învățat, după ani întregi de lupte cu mine însămi, să îmi iubesc corpul, exact așa cum e. Am defecte, dar am ajuns să mi le accept.

Știu ce să arăt și ce nu, ce mă avantajează și ce nu. Mi-au venit în minte toate discuțiile din emisiune despre sexiness, despre cât trebuie să arăți și ce, ca să fii sexy, toate atacurile pe acest subiect. Unele dintre ele au continuat și azi, dar am reușit să le depășesc, așa cum mă știți... cu decență și bun simț."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra Ungureanu a castigat competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Clipul cu Andreea Tonciu care a socat pe toata lumea! Nimeni nu se astepta sa o vada intr-o asemenea ipostaza

 Un alt episod, povesteste Alexandra, intr-un live pentru wowbiz.ro, realizat dupa terminarea competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities", ca i s-a spus de multe ori ca are dintii strambi.

Cantareata a mai dezvaluit ca in adolescenta a purtat aparat dentar, insa e de parere ca pentru a dezvalui adevarata frumusete si pentru a castiga, iata, cum a reusit ea in competitie, nu trebuie sa fii fotomodel, ci trebuie ca toate calitatile sa fie puse in valoare si chiar si defectele. S-au luat de mine ca am dintii strambi, asta e. Am purtat aparat dentar in copilarie, asta e. Ar trebui sa fiti foarte mandre de voi asa cum v-a lasat Dumnezeu.
Catalin a zis ca sunt genul de femeie cu care ar iesi. Mi-a zis in Gala "Movie Character."