A calcat stramb Bianca sau Alexandru Bobicioiu o critica pe nedrept? Alex Oianu a intervenit pentru a clarifica lucrurile! Iata ce discutie au purtat cei trei!

Bianca a reusit, in sfarsit, sa spuna tot ceea ce avea pe suflet.

In editia de Gala de astazi, Bianca a recunoscut ca isi doreste enorm sa se impace cu Alexandru Bobicioiu si ca regreta toate neintelegerile ivite intre ei in ultima vreme, care au dus la despartirea lor. Tanara a avut posibilitatea sa ii marturiseasca tot ceea avea pe suflet fostului ei iubit ata la o intalnire avuta in afara emisiunii, de curand, cat si astazi in timpul Galei.


Pe de alta parte, Alexandru Bobicioiu a subliniat faptul ca s-a simtit tradat de Bianca in momentul in care ea a inceput sa se apropie de Alex Oianu, la scurt timp dupa despartirea lor. Alex Bobicioiu a marturisit ca a avut si inca mai are sentimente fata de Bianca, insa nu crede inca intr-o posibila impacare.

Citeste si: Ce masina de lux are Bogdan Mocanu! Iata cu ce bolid decapotabil atrage fetele concurentul de la "Puterea dragostei"!


"M-a durut că te-ai combinat cu Alex Oianu și știi foarte bine că am avut sentimente pentru tine! M-ai vândut!", a spus Alexandru Bobicioiu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate