A avut sau nu cască președintele Iohannis la conferința de presă de ieri?! Adevărul despre colajul distribuit de PSD-iști

Un colaj fals, în care președintele Klaus Iohannis avea o cască la conferința de presă de ieri, a fost distribuit de mai mulți membri PSD, printre care Gabriela Firea și Florian Bodog.


In articol:

"Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!", a scris Gabriela Firea, distribuind colajul fals.

„Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Florian Bodog, distribuind același colaj.

A avut sau nu cască președintele Iohannis la conferință?

Fotograful Octav Ganea de la Inquam Photos a lămurit misterul.

Citeste si: Au scăpat total de COVID. Prima țară în care coronavirusul nu mai există - capital.ro

"Chiar si atunci cand suntem scosi din sala reusim sa demontam stirile false.

Fotografie realizata din afara salii in care presedintele in functie si candidatul la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa, dupa ce fotojurnalistii au fost inlaturati din sala, in Bucuresti, 13 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea", a scris Octav Ganea, publicând fotografia lui cu Klaus Iohannis de la conferința de presă.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies