A apărut volumul 4 din Seria Sânge și Cenușă: Războiul celor două regine

,

La BOOKZONE este disponibil volumul 4 din seria literară Sânge și Cenușă, de Jennifer L. Armentrout.

Cei care au citit deja primele volume sunt încântați de această lansare de carte. Dacă ești în căutarea unor cărți de ficțiune care să te țină cu sufletul la gură, cu siguranță această serie este și pentru tine.

Jennifer L. Armentrout este o scriitoare care locuiește în Charles Town, Virginia de Vest. Până acum, toate cărțile sale au devenit rapid bestselleruri internaționale, așa că ai toate motivele să citești romanele ei.

Conform spuselor sale, petrece aproximativ opt ore zilnic pentru a scrie și în rest se bucură de timpul liber mergând în plimbări lungi alături de soțul și de cățel ei, urmărind filme cu zombie (preferatele ei) și citind. Pasiunea pentru scris și implicit dorința de a deveni scriitoare a luat naștere în timpul școlii, la orele de matematică. Atunci scria nuvele și și-a dat seama că ar vrea să facă acest lucru toată viața.

Cărțile sale sunt adresate în special adolescenților, însă oricine adoră ficțiunea se poate bucura de acestea. Până în acest moment, a primit numeroase premii pentru publicațiile sale, iar unul dintre romane, Obsidian urmează a fi ecranizat. Este recunoscută pentru faptul că publică romane atât în sistem de self-publishing, cât și colaborând cu edituri clasice. De asemenea, organizează anual evenimente unde sute de autori de cărți fantasy se întâlnesc și socializează.

Seria Sânge și Cenușă prezintă viața lui Poppy, o tânără diferită, cu o misiune foarte importantă. Niciodată nu a fost privită sau atinsă, nu i s-a vorbit și tot ce a făcut a fost să aștepte ziua Ascensiunii. Forțele răului i-au ucis părinții, însă nu poate să îi răzbune, deoarece viața sa nu i-a aparținut niciodată. Viitorul regatului depinde doar de ea, însă tot ce își dorește este o viață normală. Totul se schimbă în momentul în care Hawke, gardianul ce trebuia să aibă grija de ea, începe să o ademenească spre lucruri interzise. Astfel, Poppy se îndepărtează de misiunea ei și riscă să fie considerată nevrednică de către zei, punând în pericol viața tuturor.

În al patrulea volum al seriei, Razboiul celor doua regine, ne este prezentată amploarea pe care au avut-o dezvăluirile despre Regina de Sânge. Nimeni nu și-ar fi imaginat că este în stare de așa ceva, nici măcar Casteel Da’Neer. Poppy își continuă misiunea de a-l elibera pe Rege și de a distruge tot ceea ce era important pentru Coroana de Sânge. Este susținută de vârcolaci și de zeul primitiv al vieții, însă trebuie să îi convingă pe generalii Atlantiei să accepte acest război în condițiile stabilite de ea. Poppy și Casteel se văd nevoiți să adopte tradiții vechi pentru a-i ține în siguranță pe toți cei care nu se puteau apăra, iar războiul este abia la început. Pentru a încheia intrigile Reginei de Sânge, Poppy se vede nevoită să devină ceea ce a fost profețit.

Dacă ți-am stârnit interesul, nu uita că poți găsi această serie literară la librarie online BOOKZONE.

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Senatul SUA votează o lege istorică pentru persoanele de același sex. Mesajul lui Biden: 'Dragostea e dragoste'

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies