72, numar cu noroc pentru Elena Udrea. Dupa 72 de zile petrecut in arest, blonda a ajuns acasa, in arest la domiciliu

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Mama Elenei Udrea si prietena cea mai buna, Ruxandra Dragomir, au asteptat-o, joi, la poarta penitenciarului Targsor. Revederea s-a lasat cu lacrimi.

O mai tineti minte pe Elena Udrea inainte de a ajunge in arest? Tinutele, machiajul, pantofii cu toc sau gentile de mii de euro, toate ieseau in evidenta. Acum, machiajul a lipsit cu desavarsire.  Chiar daca stia ca e asteptata de jurnalisti in fata inchisorii, Elena Udrea nu a dat semne ca s-ar fi pregatit in mod special. Doar in privinta coafurii fosta blonda a politicii dambovitene a incercat sa se aranjeze.

Buclele inca mai sunt vizibile iar parul pare vopsit recent, posibil chiar in coaforul penitenciarului.

Udrea a vrut sa demonstreze  ca cele 72 de zile de arest nu au determinat-o sa caute razbunarea: „Imi cer iertare celor care au fost langa mine, celor care ma iubesc si nu le-a fost usor!” A multumit tuturor si, bineinteles, „in mod special, presedintelui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine!”.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan este arestat!

De la penitenciar, Udrea a mers acasa. Acum poate parasi domiciliul doar cu acordul judecatorilor.

Tot joi, au ajuns acasa si Rudel Obreja si Tudor Breazu, apropiati ai Elenei Udrea. Cei doi erau arestati preventiv in dosarul Gala Bute. Instanta a decis si in cazul lor ca o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu, este mai potrivita. Rudel Obreja a petrecut 80 de zile dupa gratii.

A parasit penitenciarul cu mai multe bagaje. In mana tinea jocul de table care l-a ajutat sa treaca peste momentele dificile din inchisoare.

##VIDEO137643##

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies