64 de imbolnaviri cu coronavirus in Romania. Sase persoane au fost infectate de o femeie din Hunedoara care nu a spus ca vine din Italia

,

Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 59 joi seară. Ultimele 6 cazuri anunțate sunt din Hunedoara


In articol:

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 64.

Ultimele 6 cazuri anunțate sunt din Hunedoara și este vorba despre 6 pacienți- între care 3 cadre medicale- infectate de femeia din Petroșani care a plecat din izolarea la domiciliu și s-a plimbat aproape o săptămână prin județ, timp în care s-a internat la două spitale, fără să spună că se întorsese dintr-o zonă roșie din Italia.

Cele 6 persoane confirmate cu coronavirus au intrat în contact cu femeia de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Pacienții sunt:

o femeie de 58 ani, pacient
o femeie de 74 ani, pacient
o femeie de 52 ani, pacient
o femeie de 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
o femeie de 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
o femeie de 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

Tot joi seară a fost confirmat cu coronavirus și un bărbat de 53 ani din Covasna. El s-a întors din Trentino, Italia, în 8 martie și era la domiciliu, după ce a intrat în contact cu un caz pozitiv.

Femeia de 26 de ani din judeţul Hunedoara, din Petroșani, a fost confirmată marți cu coronavirus și fuse amendată cu câteva zile înainte, cu 10.000 de lei, pentru că nu a respectat regimul de autoizolare la domiciliu, deşi i se comunicase că trebuie să rămână acasă după ce s-a întors din Italia, din zona Veneto, în 1 martie.

Ea s-a ales și dosar penal după ce s-a plimbat liberă aproape o săptămână, ajungând și în două spitale, unde nu a spus că a venit dintr-o zonă roșie din Italia. Secţia Neurologie a Spitalului Petroşani a fost închisă pentru dezinfecţie, iar 50 de cadre medicale, inclusiv de la Ambulanţă şi de la o clinică privată din Hunedoara, sunt izolate la domiciliu.

Citeste si: 5 specialiști vin cu sfaturi care te feresc de coronavirus

Citeste si: Sfat medical: cum se ia coronavirusul?

Citeste si: Pandemie: ce inseamna cand se declara pandemia si cand au mai fost in trecut pandemii

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Catalin si Berna, impreuna! Ce reactie a avut Philip, iubitul oficial al blondei

Marea Britanie se topește - Avertizare de căldură extremă pentru regiuni din Anglia şi Ţara Galilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Blonda explodeaza dupa atingeri interzise cu Oprica! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" MAINE, de la 11:00 si...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies