6 afrodisiace naturale pentru performanțe sexuale crescute

,


In articol:

Dacă azi există pe piață o mulțime de produse care să ajute la potență sau care au efect afrodisiac precum Maraton Forte și nu numai, dorința de a avea o noapte de sex reușit nu a început de acum ci sunt mărturii în lumea întreagă vechi de mii de ani.

Încă din secolele IV-V, în Japonia se foloseau tot felul de jucării sexuale, iar pentru samuraii japonezi (care erau atât femei cât și bărbați), momentele supreme de excitare sexuală erau definite de sintagma- ,,Acel moment când cunoaștem zeii, când atingem norii și ploaia'.

Nu întâmplător multe dintre plantele cu efect afrodisiac provin din zona Asiei. Stimularea libidoului într-o partidă de sex, de-a lungul întregului act sexual a prezentat o provocare pentru popoarele antice. De aceea există multe scrieri în sanscrita veche, în kamasutra, în documente din arhiva Împăratului Japoniei care vorbesc despre tot felul de plante afrodisiace care au rolul de a mări apetitul sexual atât la un bărbat cât și la o femeie. 

1. Maca

Maca este o planta erbacee, cu radacini în America de Sud. Ea crește nativ în anumite regiuni muntoase din cadrul unor platouri stâncoase din Munții Anzi, la altitudini de 4 100-4 500 metri. O mare parte din producția naturală din această plantă o găsim pe teritoriul statelor Chile și Peru. 

Maca conține mai multe tipuri de zaharuri, acid malic, uridina si multe oligoelemente și minerale. Datorită compoziției sale bogate în diferite substanțe active și nutrienți, extractul de maca este cunoscut că are un impact pozitiv asupra funcțiilor sexuale și are un puternic efect afrodisiac. Concuistadori spanioli au fost fascinați de proprietățile acestei plante și s-a încercat aclimatizarea ei în Europa în anumite zone muntoase. 

2. Iarba Țapului

Iarba Țapului este o plantă cu puternic efect afrodisiac, folosită încă de la începutul secolului I de către chinezi. Proprietățile ei asemănătoare cu viagra au fost confirmate științific mult mai târziu de către cercetătorii italieni. 

Iarba țapului prezinta o capacitate fabuloasă de a vindeca disfunctiile erectile masculine. Se pare că aceste proprietăți miraculoase au legătură cu o serie de enzime printre care Iicarina, care controlează și mențin erecția fără alte efecte secundare.

3. Ginseng

Și dacă tot am vorbit despre China. să nu uităm de Ginseng. Rădăcina acestei plante este folosită de către bărbații din sud Chinei și de bărbații din Coreea de Nord încă din anul 1.000 î.e.n. Sunt mărturii care spun că datorită acestei plante, bărbații chinezi puteau avea copii sănătoși chiar și la vârsta de 70 de ani. Care e secretul? Se pare că rădăcina de Ginseng conține substanțe precum panaxim, schingenin și panaquilon care ajută inima și sistemul nervos, dar ajută și fluxulhormonal. 

4. Sarsaparilla

Sarsaparilla este o specie de viță de vie tropicala (Simax officinalis) care are origini în Mexic, America Centrala si de Sud. Vechile popoare amerindiene precum aztecii, olmecii și incași foloseau aceste plante în ritualuri sexuale. Se pare că această plantă conține natural în semințe hormonul masculin, testosteron. Descoperirea a fost făcută în anul 1936 de către medicul maghiar Erno Slomo.

5. Yohimbine

Yohimbine este de fapt un extract uscat din scoarța unui copac și este una dintre cele mai puternice plante cu efect afrodiziac. Ea este folosita de peste 2.000 de ani de către triburile africane. Planta este atât de concentrată în diferite substanțe și este atât de puternică încât medicii recomandă administrarea a doar 1000 miligrame. În plus, atunci când se administrează trebuie asociată cu o doză de vitamina C. Această plantă este strâns legată de miturile cu privire la africani și a mărimii organului genital în mod ieșit din comun când vine vorba de problema a bărbaților cu privire la mărimea organelor sexuale.

6. Muira puama

Muira puama este de fapt coaja unui arbust care crește în jungla amazoniană. Planta mai este numită și ,,lemnul potenței,,. Triburile arhaice din zona Amazonului mestecau cruda sau fiartă această rădăcină pentru a obține un ceai cu efect afrodiziac. Planta este apreciată atât de bărbați cât și de femei și poate fi folosită de ambele sexe datorită senzației de euforie care se instalează în organism la finalizarea actului sexual. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Masca redevine obligatorie in spitalele din România. Noi restricții au fost adoptate de autorități

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Așteptarea a luat sfârșit! Noul serial turcesc “Aripi frânte” are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies