5 servicii de la Google pe care trebuie să le încerci

,

Cu toții suntem familiarizați cu Google, al cărui motor de căutare îl folosim zilnic, atunci când avem nevoie de o informație. Însă gigantul american ne oferă o mulțime de alte instrumente, care pot fi folosite atât profesional, cât și în viața de zi cu zi. Am extras pentru tine 5 servicii de la Google pe care trebuie să le încerci, datorită funcțiilor uimitoare pe care le oferă.


In articol:

Gmail

Gmail este unul dintre cele mai cunoscute servicii de la Google. Acesta este un serviciu gratuit de poștă electronică, ce poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet.

În plus, oferă un spațiu generos pentru e-mail-uri și filtru spam care te protejează de mesajele nedorite. Dacă ți-ai creat adresă de Gmail și vrei să o configurezi pe telefonul tău mobil, găsești aici un tutorial cu pașii pe care îi ai de parcurs.

Google Earth

În termeni simpli, Google Earth este un atlas geografic digital al planetei noastre. Cu ajutorul acestui instrument poți explora orice colț de pe Pământ în 2D sau 3D. Poți vizita piramidele egiptene, pădurea amazoniană și, desigur, orașul în care locuiești. O caracteristică foarte interesantă pe care o are Google Earth este funcția de timelapse, prin care poți vedea cum a evoluat în ultimii 35 de ani o anumită zonă de pe planetă.

Google Arts & Culture

Google Arts & Culture este un instrument extrem de util pentru pasionații de cultură.

Cu ajutorul acestuia poți vizita o mulțime de instituții culturale din întreaga lume. Poți pătrunde în interiorul celor mai cunoscute muzee (Luvru, Muzeul de artă modernă din New York, Rijksmuseum din Amsterdam etc.) sau poți vedea fascinanta priveliște asupra Parisului din Turnul Eiffel. În plus, Google Arts & Culture conține și câteva jocuri prin care îți poți testa cunoștințele despre artă și nu numai.

Google News

News este o platformă în care Google adună, în același loc, cele mai interesante știri.

Aici poți descoperi subiectele zilei și ultimele noutăți din domeniile tale de interes. În plus, ai posibilitatea de a alege ce articole să îți apară în flux, în funcție de publicația preferată sau subiectul știrilor.

Stadia

Stadia este instrumentul perfect dacă îți place să te joci pe calculator. Cu ajutorul acestui serviciu de la Google, ai posibilitatea de a te juca ultimele jocuri lansate, direct din browserul de internet.

Stadia instalează și rulează jocurile în serverele Google, care au o putere de procesare enormă. Marele avantaj este faptul că te poți juca jocuri care cer resurse mult mai mari decât cele ale calculatorului tău personal. Nu ai nevoie decât de un computer cu acces la internet.

Google investește constant în servicii și produse pentru utilizatorii săi și nu se abate deloc de la scopul său principal, acela de a organiza informații din întreaga lume și a le face accesibile și utile universal.

Sursa foto: freepik.com

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

Meditatorul, Moș Teacă și Șeful ciumei roșii: pe viață și pe moarte sau doar ménage à trois?

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies