5 lucruri complet inedite despre Disneyland

,

Disneyland este una dintre cele mai îndrăgite atracții turistice din lume. Există însă câteva detalii inedite despre acest loc, pe care cu siguranță nu le știați.


In articol:

Situat la 32 de kilometri de Paris, Disneyland este vizitat anual de peste 12 milioane de oameni.

Celebrul parc, denumit și "cel mai fericit loc de pe pământ", ascunde însă anumite mistere, pe care nu toți oamenii le cunosc.

Detalii neștiute despre Disneyland

Visul oricărui copil este să viziteze, măcar o dată, celebrul parc de distracții Disneyland. Asta nu înseamnă că adulții se vor plictisi.

Cu siguranță vă veți simți din nou emoționat, printre toate personajele din basme și din desene animate, care v-au făcut mai frumoasă copilăria.

Dacă nu ați ajuns încă în orașul Marne-La-Vale, unde se află  Paris Disneyland, noi vă propunem să facem un tur virtual al parcului de distracții și să vă dezvăluim câteva lucruri pe care cu siguranță nu le-ați aflat despre această atracție turistică.

1. Disneyland are mai multe tuneluri secrete

Primul parc tematic a foat construit încă din 1955, de către Walt Disney.

Ca să poată crea o lume cât mai apropiată de basm și de desene animate, acesta a fost nevoit să construiască mai multe tuneluri subterane.

Cu ajutorul acestora, celebrele personaje pot să apară brusc în fața vizitatorilor. Tunelurile au mai multe scurtături, care duc spre aleile din parc, spre conductele de gunoi sau spre grupurile sanitare.

2. Metodă inedită de eliminare a șoarecilor

În fiecare zi, după ce toți vizitatorii pleacă, angajații de la Disneyland apelează la o metodă inedită de a scăpa de șoareci.

Aceștia dau drumul unui număr impresionant de pisici sălbatice, care vânează rozătoarele de pe întreaga suprafață a parcului.

3. Guma de mestecat este interzisă

Pentru a păstra curățenia în parc, s-a luat decizia ca guma de mestecat să fie interzisă.

Astfel, oricât de mult ați căuta, nu veți găsi niciun loc de unde să cumpărați așa ceva.

4. Mickey Mouse, regele parcului

Sute de capete ale celebrului personaj din desene animate sunt amplasate în locuri la care nu v-ați fi gândit.

Fiți atenți la cele mai mici detalii, pentru că vă veți trezi cu simpaticul șoricel în mobilier, în fațade, în ciment sau în diferitele aranjamente din parc.

5. Tinkerbell, surpriza dimineții

Primul vizitator care intră în magazinul lui Tinkerbell are onoarea de a o trezi pe zâna din "Peter Pan".

Disneyland, paradisul tuturor

Dacă aveți de gând să vizitați Disneyland, este bine să vă informați în legătură cu mai multe aspecte, ca să nu fiți luați prin surprindere.

Astfel, trebuie să știți că toți copiii care nu au împlinit vârsta de 12 ani beneficiază de intrare gratuită, de cazare gratuită și în plus, aceștia nu vor plăti nici biletul de avion.

Dacă vreți să-i oferiți copilului dumneavoastră o amintire de neuitat, trebuie să bifați neapărat Extra Magic Hours.

Tot ce trebuie să faceți este să vă treziți dimineață, iar de la ora 8 și până la deschiderea parcului vă puteți bucura în voie de toate atracțiile Disneyland.

Oferta este gratuită pentru cei care se cazează în hotelurile Disney. Stați liniștiți, că aveți de unde alege: Disneyland Hotel, Disney’s Hotel New York, Disney’s Newport Bay Club, Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Hotel Santa Fe și Disney’s Davy Crockett Ranch.

În Castelul Cenușăresei există chiar și un apartament exclusivist, în care vă puteți caza.

Aveți grijă atunci când ajungeți în Fantasyland. Cei mici își vor dori, cu siguranță, să se dea în Ceșcuțele Pălărierului Nebun.

Dacă aveți un copil mai mic sau mai temător, feriți-vă de ceșcuța violet. Aceasta se învârte destul de repede.

În momentul în care veți cumpăra biletele de intrare în Disneyland Paris, veți primi și un bilet Fastpass. Acesta nu costă niciun ban și după ce îl validați, veți obține un anumit interval orar în care puteți vizita diferitele atracții turistice, fără să mai stați la cozi.

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ferman, Beliz si Adil fac front comun pentru a salva viata unei fetite

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Sarbatoare mare pe 21 SEPTEMBRIE 2021. Ce sfinți sărbătorim! Ce NU este bine sa faci in aceasta zi

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, decizie extrema pentru Ferman

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies