5 idei de ținute cool de zi

Author: Daniela Iliuta

Te-ai plictisit să porți același gen de haine în fiecare zi, dar nu știi cum ai putea să îți mai diversifici garderoba?

Ai nevoie de câteva sugestii despre cum ai putea să combini piesele vestimentare pe care le ai deja? Avem pentru tine câteva idei de ținute de zi potrivite pentru orice stil.

Ce ar trebui să știi despre ținutele de zi

O ținută de zi reprezintă outfitul pe care îl porți de dimineața până seara, fie că ești la birou, la facultate, ai ieșit la cumpărături sau te-ai văzut cu prietenele la o plimbare sau la o terasă. În primul rând, acesta trebuie să fie potrivit pentru locul unde mergi.

Din fericire, există multe elemente pe care le poți încadra cu succes într-o ținută, indiferent de evenimentul sau locul unde te afli. În același timp, sunt și elemente pe care este indicat să le eviți, cum ar fi accesoriile strălucitoare, cu paiete, articolele transparente sau pantofii și sandalele cu toc cui.

Ținută pentru birou - sacou, jeanși și pantofi office

Pentru o zi la birou, poți opta pentru un outfit mai office, la care să adaugi o mică pată de culoare. Alege o pereche de jeanși skinny cu vedere la gleznă, pe care să îi combini cu o pereche de pantofi cu șireturi. 

Aceștia merg perfect cu o cămașă albă, delicată, iar ca accesorii poți adăuga o curea subțire, o geantă plic și o pereche discretă de cercei. Pentru a înviora această ținută, completeaz-o cu un sacou într-o culoare aprinsă. 

Ținută cool pentru terasă - pulover, fustă de piele și ghete

O ieșire la terasă cu prietenele este prilejul perfect să alegi o ținută discretă, dar care va întoarce toate privirile. Alege un pulover larg, cu guler, și combină-l cu o fustă de piele, pentru un contrast reușit între cele două materiale. 

Ghetele pentru femei sunt perfecte pentru a completa outfitul cu detaliile care contează. Fusta de piele se va potrivi perfect cu o pereche de ghete cu catarame, iar ca accesorii poți adăuga o geantă mică, din piele neagră.

Tricourile oversized și sneakerșii, ideali pentru o ieșire în parc

Dacă vrei să fii activă și să mergi la plimbare, vei avea nevoie de haine comode. De aceea, alegerea perfectă este un tricou oversized, cu imprimeuri haioase sau într-o culoare puternică. Acesta nu numai că arată grozav, dar modelul vesel te va face să te simți plină de viață și energie.

Acest tip de tricou se potrivește perfect cu o pereche de jeanși skinny, completată de perechea ta preferată de sneakerși. Totuși, comfortul este cel mai important. Dacă mergi la o plimbare, este de preferat să alegi un model comod, în care te simți bine, în favoarea unuia care arată grozav, dar poate nu este la fel de comfortabil.

Ținută comodă, dar chic, pentru o zi la shopping

Chiar dacă te duci până la cumpărături, nu înseamnă că nu trebuie să te aranjezi. De aceea, poți alege piese vestimentare în care te simți comfortabil, dar care vor atrage privirile. Perechea ta preferată de jeanși se va potrivi perfect cu un tricou sau o bluză simplă, iar accesoriile vor face diferența.

Combină această ținută cu un cardigan lung, pe care să îl asortezi cu încălțările și geanta. Poți opta pentru o culoare mai pastelată, care nu va ieși prea mult în evidență, dar va fi ușor de remarcat.

Maletă și pantaloni evazați, combinație clasică pentru orice eveniment

Indiferent de locul unei vei merge, aceasta este ținuta ideală de zi cu care să nu dai greș. Pantalonii evazați au revenit la modă și suntem foarte fericiți. Aceștia aduc un plus de eleganță oricărui outfit, în timp ce combinația cu o maletă în culori neutre contribuie la un aspect atât modern, cât și clasic.

Adaugă o pereche de pantofi office sau chiar și sneakerși și vei obține ținuta perfectă pentru birou sau pentru o ieșire în oraș.

Sperăm că recomandările noastre ți-au oferit puțină inspirație pentru următoarea ta ținută de zi. Dacă nu ai deja în garderobă vreuna dintre piesele prezentate, îți recomandăm să mergi la shopping și să alegi una pe placul tău. Astfel, vei putea face cât mai multe combinații și te vei simți la modă în fiecare moment al zilei.

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!