5 filme și seriale celebre cu David Hasselhoff

,
filme celebre David Hasselhoff

David Hasselhoff, decenii de carieră

[Sursa foto: Facebook]

David Michael Hasselhoff s-a născut la data de 17 iulie 1952, având în prezent vârsta de 68 de ani.

David Hasselhoff este cunoscut ca fiind actor, cântăreț, producător, om de afaceri și personalitate Tv.

Și-a început cariera încă din 1973 și a apărut în filme și seriale cunoscute precum Baywatch, Tânăr și neliniștit, Dodgeball și emisiuni televizate, America are talent și Britanicii au talent.

Citeste si: Top 6 cele mai frumoase seriale turcești de dragoste din toate timpurile. Serialele ce au apărut la Kanal D sunt pe primele locuri

Filme și seriale celebre cu David Hasselhoff

filme celebre David Hasselhoff

Cele mai cunoscute filme și seriale ale actorului

[Sursa foto: Facebook]

Baywatch

Baywatch este un serial de televiziune american ce urmărește povestea unui grup de salvamari, supravegheat de Mitch Bucannon. Pe lângă salvarea vieților celor neatenți, tinerii salvamari trebuie să scoată la suprafață și să salveze și relațiile care se formează între ei, dar și alte situații periculoase. De multe ori echipa se confruntă cu fel de fel de situatii printre care și prinderea unor criminali în serie, catastrofe naturale, atacuri ale rechinilor asupra oamenilor, traficanți de droguri și multe alte situații neprevăzute.

Ei trebuie să lucreze împreună pentru a forma cea mai bună echipă de salvamari și pentru a dovedi de ce sunt în stare.

Knight Rider

Knight Rider este continuarea serialului din 1982 care ne prezintă o mașină K.I.T.T. într-o variantă modernă. Charles Graiman este un om de știință cunoscut pentru proiectarea mașinii K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). Mașinăria pleacă în căutarea fiicei omului de știință pentru a o proteja în cazul în care tatălui ei i se va întâmpla ceva. O altă misiune pe care K.I.T.T. o are este găsirea lui Mike Traceur, un tânăr cu pregătire în cadrul forțelor armate, o mai veche cunoștință a familiei Graiman.

Killing Hasselhoff

Un bărbat ce este cu un picior în groapa celebrităților uitate, pierde rapid totul, afacerea, contul bancar, casa, logodnica. Se repezi, apoi realizează singura modalitate de a-și readuce viața pe drumul cel bun. Va trebui să-și ucidă propria celebritate. Va trebui să se omoare.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 144, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, legată și sechestrată!

Alte filme in care apare David Hasselhoff

filme celebre David Hasselhoff

David Hasselhoff a fost jurat la emisiunea Americanii au talent 

[Sursa foto: Facebook]

Last Night a DJ Saved My Life 

David Hasselhoff este un amator de senzații tari și un DJ de top al anilor '80 din Ibiza. Cu o frică în suflet pentru că a început un nou deceniu, a ieșit în discotecă, unde reapare o mare iubire a acestuia, pe care încearcă să o recâștige, Kim Tiddy.. Dar totul ia o întorsătură neașteptată, într-o poveste comică atunci când fiica lui înstrăinată, Penny, Stephanie Webber, se mută pe neașteptate. Spre deosebire de școlăria modestă de care își amintește, Penny are o tentă sălbatică care rivalizează chiar și cu a tatălui ei și este îndrăgostită de o persoană. Cum va putea un tată blocat în anii 80 să își ajute fiica înamorată?

Stretch

„Stretch” este o comedie de acțiune în care iadul izbucnește pe străzile din L.A. în timpul unei nopți întortocheate pentru un șofer disperat. Un șofer de limuzină ce are o datorie uriașă de înapoiat este pregătit să își asume riscul vieții lui când ia un milionar pe bancheta lui din spate. Cu cât ora este mai târzie, cu atât misiunile și locurile în care ajunge sunt mai periculoase. Merită banii acest risc?

Sursa: cinemagia.ro

Citeste si: 5 filme de la Bollywood cu Salman Khan. Soțul Iuliei Vântur este unul dintre cei mai îndrăgiți actori indieni

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mircea Geoană împlinește astăzi 64 de ani. Președinte al României pentru o noapte, învinsul lui Băsescu din 2009 ar putea candida din nou la prezidențiale!

Bomba în Parlamentul Italiei: livrarea de arme către Ucraina a fost suspendată / Acuzații grave la adresa lui Meloni

Mircea Geoană împlinește astăzi 64 de ani. Președinte al României pentru o noapte, învinsul lui Băsescu din 2009 ar putea candida din nou la prezidențiale!

Mathias, copilul maltratat de părinții care au fost arestați în Danemarca, a ajuns la bunicii lui, în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies