„40 de întrebari cu Denise Rifai”, desemnată “Cea mai bună emisiune de interviuri –portret”, la Premiile TV Mania 2021

,

Denise Rifai: „Ceea ce facem noi, echipa de la <40 de întrebari>, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază”

Emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai” a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021, la categoria “Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”. Aflată la cel de-al doilea sezon, producția este un format inovativ, cu o abordare editorială îndrăzneață, ce a cucerit telespectatorii și piața media din România, devenind un reper încă de la primele difuzari. Invitații emisiunii, personalități din diferite domenii, fac dezvăluiri în premieră de-a lungul unui adevarat maraton al sinceritatii.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a ridicat trofeul în numele echipei sale.

Citeste si: Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la <40 de întrebări>, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază. Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune. Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus Denise Rifai.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Se retrage din politică fostul cancelar austriac Sebastian Kurz

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Ali, decizie uluitoare! 

Care era numele real al lui Ion Șmecherul, apropiat al familiei Sterp. Celebrul cioban de pe internet a murit din cauza băuturii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies