4 vedete ce dau BAC-ul anul acesta. Ce tineri faimoși se pregătesc pentru examenul maturității

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 iun 2023, 19:51
4 vedete ce dau BAC-ul anul acesta
Sursa: Facebook David Popovici

Mai sunt câteva săptămâni până când aproximativ 150.000 de elevi vor da examenul maturității, iar printre aceștia se numără și vedete.

Există și câțiva tineri faimoși ce se pregătesc să dea anul acesta examenul maturității, iar acestea sunt doar câteva nume celebre ce se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat

Citește și: Klaus Iohannis, nou mesaj despre grevele profesorilor, în urma ordonanței date de Guvern: „Nu mai au de ce să facă grevă”

Vedete ce se pregătesc pentru BAC

David Popovici a ajuns foarte cunoscut de-a lungul anilor datorită rezultatelor sale excepționale în cadrul competițiilor sportive. Acesta a fost desemnat cel mai bun înotător din lume în anul 2022, iar anul acesta a dat examenul maturității, alături de alți colegi ce au susținut sesiunea specială a Bacalaureatului. 

Deoarece aceasta a fost o sesiune specială a examenului maturității și a fost susținută mai devreme, înotătorul a aflat deja care este rezultatul, iar acesta nu este unul de ignorat. David Popovici a luat examenul de Bacalaureat cu 8,65, iar deja știe că își dorește să urmeze psihologia la Universitatea Bucureşti.

 „Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăț din ce în ce mai mult, să mă și stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toți care

au dat examenul acesta.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Cred că m-am gândit și la presiunea care ar putea fi pusă pe mine. Ce s-ar întâmpla dacă aș lua o notă proastă? Cum aș reacționa? Ce ar zice lumea? Inevitabil te gândești și la asta, oricât de mult încerci să nu o faci.

Însă, mi-am propus înainte de BAC să nu las nimic de asemenea natură să mă afecteze în niciun fel. Și am și reușit, ca dovadă m-am descurcat, nu am fost atât de stresat pe cât credeam că o să fiu. Am vizualizat și lucruri negative, dar și lucruri pozitive.”, a declarat sportivul, potrivit prosport.ro

Iuliana Beregoi este din Republica Moldova și are milioane de fani pe paginile de socializare, însă aceasta are diferite proiecte muzicale, dar și în actorie sau vlogging, iar anul 2023 a fost un an important pentru ea, susținând examenul de Bacalaureat.

Aceasta a susținut prima probă, iar înainte de acest moment important aceasta le-a transmis admiratorilor urări de bine pentru acest examen important. „Buna dimineața, dragii mei. În 40 de minute încep să scriu primul BAC, la română. Sunt acum pe drum, mă duc spre școala unde o să scriu BAC-ul. Sunt foarte emoționată și chiar vă urez din toata inima succes tuturor celor care aveți anul acesta BAC-ul. Sunt foarte emoționată”, a dezvăluit artista, potrivit unica.md

Alte două fete cu sute de mii de urmăritori în intermediul online au susținut anul acesta examenul maturității, mai exact Andreea Bostănică și Vlada Boțan.

Citește și: Greva profesorilor continuă. Sindicaliștii au refuzat oferta președintelui României. Ce a promis Klaus Iohannis?

Calendarul examenului de Bacalaureat 2023

4 vedete ce dau BAC-ul anul acesta. Ce tineri faimoși se pregătesc pentru examenul maturității

 

 • 29 mai – 7 iunie 2023: Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen 
 • 2 iunie 2023: Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a 
 • 12—14 iunie 2023: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A 
 • 14—15 iunie 2023: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B 
 • 14—16 iunie 2023: Evaluarea competențelor digitale — proba D 
 • 19—21 iunie 2023: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
 •  26 iunie 2023: Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă 
 • 27 iunie 2023: Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
 • 28 iunie 2023: Proba la alegere a profilului și specializării — proba E.d) — proba scrisă 
 • 29 iunie 2023: Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă 
 • 3 iulie 2023: Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00 și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00—18.00 
 • 4—6 iulie 2023: Rezolvarea contestațiilor
 •  7 iulie 2023: Afișarea rezultatelor finale

Citește și: Înscrierea în anul școlar 2023-2024 s-a modificat: Calendarul complet al al înscrierii copiilor în clasa pregătitoare

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!