4 momente care au schimbat cursul carierei lui Teo Trandafir

Author: Bianca Vidoi
4 momente care au schimbat cursul carierei lui Teo Trandafir
Sursa: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, iar astăzi, 2 iunie 2023, aceasta pune a 55-a floare în buchetul vieții.

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D împlinește astăzi 55 de ani, fiind prezentă pe micile ecrane de mai bine de două decenii, admiratorii i-au spus cele mai frumoase urări pe rețelele sociale.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Bursucu! Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat: „Îți vine să explodezi”

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România

Teo Trandafir a împlinit astăzi 55 de ani și se poate considera fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Aceasta are o carieră de peste 20 de ani, milioane de admiratori care o apreciază și respectă, dar și o fiică pe care o iubește și care o ajută să formeze una dintre cele mai frumoase familii.

În această zi, Teo Trandafir vrea să facă tot ceea ce își dorește, să se răsfețe și să fie mai permisivă cu alimentele pe care le poate mânca după lupta cu kilogramele pe care prezentatoarea a avut-o în trecut.

Prezentatoarea recunoaște că de ziua ei îi place să aibă un moment de vulnerabilitate, gustând astfel o felie din tortul ei preferat, tortul de mousse de ciocolată, fiind singurul desert ce are un loc special în inima sa. „Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică.
Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”  , a declarat Îndrăgita prezentatoare, potrivit fanatik.ro .  

Deși este ziua ei, Teo Trandafir a spus că nu vrea cadouri, nu are așteptări de la nimeni și tot ce își dorește este ca persoanele din jurul ei să fie bine și binecuvântate.

Citește și: Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Momente care au schimbat cursul carierei lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este o admirată prezentatoare, cu peste 20 de ani de experiență în carieră, însă nu multe persoane cunosc drumul pe care aceasta a trebuit să îl parcurgă pentru a ajunge în vârf. Prima interacțiune cu televiziunea pe care aceasta a avut-o a fost la 8-9 ani, atunci când unchiul ei a achiziționat un televizor, iubind astfel emisiunile de divertisment.

În anul 1991, Teo Trandafir și-a urmat visul, începând să lucreze pentru Fun Radio București, ca și secretară, urmând să ajungă să realizeze programele de știri. După doar 2 ani, aceasta s-a mutat la un alt cunoscut post de radio unde timp de un an a lucrat ca redactor de știri și realizator-prezentator la o emisiune matinală.

În anul 1994 a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, cu încurajarea lui Mihai Tatulici. Atunci aceasta a început să prezinte o emisiune de dimineață alături de Mircea Badea, la Tele 7abc. Mircea Badea a avut un rol foarte important în viața prezentatoarei, fiind colegi la alte două emisiuni. 

Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea. Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele: „Ne-am și despărțit la un moment dat”

Teo Trandafir a lucrat timp de 6 ani la un post tv, urmând ca în anul 2013 să semneze cu Kanal D, pentru emisiunea „Teo show”, ce este prezentată de aceasta de aproximativ 10 ani. 

Citește și: Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV

Sursa: viva.ro