4 filme și seriale cu Gabriela Spanic. E una dintre cele mai frumoase actrițe din Venezuela

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 dec 2022, 08:57

4 filme și seriale cu Gabriela Spanic

Sursa: Facebook Gabriela Spanic

Gabriela Spanic s-a născut la data de 10 decembrie 1973, iar la vârsta de 20 de ani aceasta și-a început cariera și acestea sunt câteva filme și telenovele în care actrița apare, pe care trebuie să le urmăriți.

Gabriela Spanic a apărut pe micile ecrane în anul 1994, atunci când a jucat în ,,Como tu Ninguna”, telenovela fiind considerată una dintre cele bune din toate timpurile, iar de-a lungul carierei sale, actrița a jucat într-un număr impresionant de filme și seriale.

Citește și: 4 filme și documentare despre viața lui John Lennon

Filme cu Gabriela Spanic

Por tu amor

Un nou hotel ce se construiește în San Carlos deschide povestea lui Marco Duran ce va avea în jurul său fel și fel de evenimente și sentimente între locuitorii acestei așezări.

Cele două personaje principale, Marco Duran și Maria del Cielo, au parte de o căsătorie ,,aranjată”, în care vor trece de la momente tandre, la altele mai intense și dureroase. Va ține această relație toată viața? Vor putea trece cele două personaje peste orgoliu și durere?

La Usurpadora

Paulina Martinez este o fată simplă din orașul Cancun ce a renunțat la studiile ei pentru a avea grijă de mama ei bolnavă.

Aceasta se angajează ca femeie de serviciu la un club din oraș și rămâne șocată când o întâlnește pe Paola Bracho, iar cele două arată identic, pe lângă faptul că sunt aranjate diferit.

Paola are o viață complet diferită de a Paulinei, aceasta este bogată, căsătorită și toată lumea ei se împarte între călătorii și distracții. Povestea începe să se complice în momentul în care cele două decid să își schimbe viețile, iar doar întâmplări neașteptate vor avea loc.

Citește și: 3 filme scoase de youtuberii români. Ai la ce să te uiți în timpul liber

Seriale în care apare frumoasa actriță din Venezuela

Emperatriz

Emperatriz este o tânără inocentă, ce se îndrăgostește de Armando, un bărbat care este opusul ei, arogant și fără scrupule. Viața fetei se complică atunci când este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o, dar ispășește pedeapsa în numele iubitului ei. Emperatriz intră la pușcărie, acolo unde naște o fetiță, Esther, ce suferă cumplit atunci când Armando decide să o separe de mama ei.

Ca și cum suferința aceasta nu era suficientă, bărbatul se căsătorește cu o altă femeie și are două fete împreună cu aceasta. Serialul ne va arăta cum va încerca Emperatriz să își recuperez fata, dar și să se răzbune pe bărbatul ce i-a distrus viața complet.

Tierra de pasiones

Producția cinematografică ,,Tărâmul pasiunii” spune povestea unei femei care se luptă pentru afacerea familiei, o podgorie din California, dar și multe alte probleme ce apar de-a lungul vieții sale. Valeria este o fată frumoasă, inteligentă, cu un caracter ce a făcut-o să treacă peste multiplele dezamăgiri pe care aceasta le-a avut în dragoste. Valeria duce lipsă de iubirea tatălui său și se luptă cu singurătatea.

Lucian Viziru, suspect de infarct! Actorul a ajuns la Terapie Intensivă în ziua de Revelion

Gândurile ei îi joacă feste atunci se gândește că prima ei iubire a fost asasinat de tatăl ei, dar viața acesteia se complică repede atunci când este părăsită la altar.

Citește și: 4 filme de top care au fost filmate în România

Sursa: Facebook Gabriela Spaniccinemagia.ro

 


Cookies