30 de mesaje superbe pe care să le trimiți de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări pe care le poți face pe 30 noiembrie 2021

,
mesaje de sfantul andrei 2021

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei 2021

[Sursa foto: canva.com]

Peste 900.000 de persoane își serbează ziua de nume pe 30 noiembrie 2021, de Sfântul Andrei. Iată 30 de mesaje din care să alegi dacă vrei să le faci urări celor dragi.


In articol:

Pe 30 noiembrie este mare sărbătoare pentru români. În această zi este prăznuit Sfântul Apostol Andrei, iar cum numele acestuia este purtat de o mulțime de femei și bărbați, în foarte multe case este prilej de sărbătoare.

Iată ce mesaje le poți trimite sărbătoriților pentru a le face ziua mai frumoasă.

Câte persoane își serbează ziua pe 30 noiembrie și cui trebuie să spui „La mulți ani!”?

Aproape că nu există familie în care să nu fie cel puțin o persoană care să poarte numele de Andreea, Andrei sau derivate ale acestora. Pe 30 noiembrie 2021, de Sfântul Andrei, mai bine de 900.000 de români îşi sărbătoresc onomastica. Datele făcute publice de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne  arată că, la momentul actual, în România există 500.720 de bărbaţi şi 422.638 de femei care poartă numele Sfântului Andrei, conform hotnews.ro.

De Sfântul Andrei își serbează onomatica toți cei care poartă unul dintre aceste nume: Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Andruța, Andruș, Andrușca, Andreuța, Andreas, Andri, Andi, Andu, Andru, Deea, Deia, Andrias, Edra, Endre sau alte derivate.

mesaje de sfantul andrei 2021

900.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei

[Sursa foto: canva.com]

Citeste si: De ce se citește Acatistul Sfântului Apostol Andrei? Cea mai puternică rugăciune care se spune pe 30 noiembrie

Mesaje de Sfântul Andrei.  Cele mai frumoase 30 de urări

Ai o mulțime de sărbătoriți pe listă și nu ai inspirație să compui câte un mesaj pentru fiecare în parte?  Noi am pregătit 30 de mesaje pe care le poți trimite prietenilor, apropiaților, șefilor și tuturor celor care își serbează ziua de nume de Sfântul Andrei. 

„Numele sfânt pe care îl porți să te

călăuzească mereu, să te protejeze de toate relele și să îți aducă noroc și fericire. La mulți ani, Andrei/Andreea!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasă precum momentele petrecute lângă cei dragi.

La mulți ani frumoși!”

„Porți un nume sfânt, iar astăzi te sărbătorim cu mult drag. Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață. La mulți ani binecuvântați!”

„Un cer albastru fără nori în calea ta să fie, să ai în viată numai noroc și bucurie! La mulți ani!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace, să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă! La mulți ani!”

„La mulți ani! Să ai o zi minunată alături de toți cei dragi sufletului tău. Multă fericire și sănătate!”

„La mulți ani! Să ai parte de împliniri, sănătate, fericire, iar viața toată să îți fie o încântare!”

mesaje de sfantul andrei 2021

Numele Andrei și Andreea sunt foarte des întâlnite în România

[Sursa foto: canva.com]

„Ești cea mai dragă persoană din viața mea și îți doresc să te bucuri din plin de această zi minunată! La mulți ani frumoși și sănătoși!”

„Îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros „La mulți ani!”. 

„În viață să ai parte doar de lucruri bune și de fericire. Să zâmbești mereu din tot sufletul și să te bucuri de fiecare clipă. La mulți ani!”

„Fie ca Sfântul Andrei, cel pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște sufletească. Să ai o zi frumoasă! La mulți ani!”

„De fiecare dată când îți este greu, să îți amintești că Sfântul Andrei, cel al cărui nume îl porți, este lângă tine. Să ai parte de multă fericire, sănătate și noroc!”

„Din adâncul sufletului îți doresc să ai o zi cu momente de neuitat și să te bucuri la maximum de tot ceea ce te încojoară. Nu uita să visezi și să crezi în tine. La mulți ani!”

„Este o zi mare astăzi și îți doresc să te bucuri de ea așa cum se cuvine. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea. La mulți ani!”

„De ziua ta de nume îți doresc să ai parte doar de oameni frumoși alături și de clipe minunate alături de cei pe care îi iubești. La mulți ani cu sănătate!”

„Să ai parte de multă iubire și să ți se împlinească toate dorințele. La mulți ani, Andrei/Andreea!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„E zi mare astăzi în calendar și pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sanatate și fericire! La mulți ani”

„Toată viața roz să îți fie, la mulți ani cu bucurie! O zi cât mai frumoasă!”

mesaje de sfantul andrei 2021

Pe 30 noiembrie este sărbătorit Sfântul Andrei

[Sursa foto: canva.com]

„Îți doresc ca în această zi sfântă toate dorințele tale să devină realitate. La mulți ani!”

„De Sfântul Andrei, toate dorințele tale să devină realitate. Luptă pentru visul tău și nu uita că nimic nu este imposibil. La mulți ani!”

„Să ai o zi onomastică exact așa cum îți dorești, să îi ai aproape pe toți cei pe care îi iubești și să vă bucurați împreună de această sărbătoare. La mulți ani fericiți!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

„Ziua de astăzi să îți umple sufletul de bucurie și să îți aducă tot ceea ce îți dorești. La mulți ani frumoși și sănătoși!”

„Îți urez ca toate dorințele tale să devină realitate astăzi. La mulți, mulți ani!”

„Felicitări cu ocazia zilei de nume. Să ai parte doar de bucurii și zile senine. La mulți ani!”

„Îți doresc că Sfântul Andrei să te protejeze și să îți dăruiească ce ai nevoie. Tot ceea ce visezi să devină realitate. La mulți ani!”

„Este o zi în care orice urmă de tristețe trebuie să dispară. La mulți ani și multă fericire!”

mesaje de sfantul andrei 2021

Sfântul Andrei, ocrotitoul românilor 

[Sursa foto: canva.com]

Citeste si: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfântul Andrei: Ce trebuie să faci și să NU faci în această zi sfântă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum se pune grâu la încolțit de Sfântul Andrei. Tradiția care îți arată cum va fi anul viitor pentru tine!

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

De ce se pune grâu la încolțit de Sfântul Andrei. Ce să faci în noaptea în care "umblă strigoii"

Cine își serbează onomastica de Sfântul Andrei! Cele mai întâlnite nume legate de apostolul ocrotitor al românilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies