3 trucuri pentru SLABIT pe care nu le-ai testat niciodata. Trebuie sa le folosesti de acum inainte!

Vrei sa ai un corp de invidiat si pentru asta mergi mereu la sala? Iti e greu uneori sa te apuci de exercitii fizice, desi iti doresti asta? Uite aici cateva trucuri pe care le poti folosi si care te vor ajuta cu siguranta.

 

1. Pune-ti la vedere biletele motivationale - lipeste-le peste tot in aria ta vizuala. Asa iti vei aminti tot timpul pentru ce lupti zilnici. Pune-le pe frigider, pe oglinda din bai si chiar pe dulapul cu haine.
2. Nu face doar exercitii pentru slabit - Pe langa exercitiile de slabit, incearca sa menti si un stil de viata sanatos. Gandeste-te si la niste exercitii de forta pentru a-ti ajuta corpul sa se toinifieze.
3. Rasplateste-ti eforturile - Imediat cum ai reusit sa scapi de o anumita greutate, mergi si rasfata-te cu o rochie, cu niste pantofi sau ce te face fericita. Acest lucru te va stimula si te va face sa te tii de treaba.
Citeste mai multe sfaturi pentru silueta ta pe kfetele.ro!

Pune-ti la vedere biletele motivationale - lipeste-le peste tot in aria ta vizuala. Asa iti vei aminti tot timpul pentru ce lupti zilnici. Pune-le pe frigider, pe oglinda din bai si chiar pe dulapul cu haine.

Nu face doar exercitii pentru slabit - Pe langa exercitiile de slabit, incearca sa menti si un stil de viata sanatos. Gandeste-te si la niste exercitii de forta pentru a-ti ajuta corpul sa se toinifieze.

Rasplateste-ti eforturile - Imediat cum ai reusit sa scapi de o anumita greutate, mergi si rasfata-te cu o rochie, cu niste pantofi sau ce te face fericita. Acest lucru te va stimula si te va face sa te tii de treaba.

Citeste mai multe sfaturi pentru silueta ta pe kfetele.ro!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate