3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

,

3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Leu

Femeia Leu are o personalitate complexă ce îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Chiar dacă o preocupă permanent aspectul ei fizic și vrea să fie tot timpul în centrul atenției, are o inimă mare și este generoasă. Iese în evidență prin tot ceea ce face și se remarcă de fiecare dată prin personalitatea ei excentrică. Deși uneori nu pare, adevărul este că adoră să fie înconjurară de familie și de prieteni. Firea ei puternică o ajută să spună ceea ce o deranjează, dar în general nu se va deranja decât dacă este vorba despre un prieten adevărat. Nu ai cum să o uiți pentru că va avea grijă să îți marcheze viața făcându-ți doar bine. Cea mai frumoasă trăsătură a femeii Leu este că va scoate din tine tot ceea ce este mai bun. Te va motiva și te va ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Citeste si: Kfetele exclusiv! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialistă în Horoscop Vedic și analiza compatibilității în cuplu, îți spune care sunt zodiile predispuse să înșele în 2020!

Scorpion

Se știe despre femeia Scorpion că este indiferentă, dar lucrurile stau diferit. Îi ține la distanță pe cei care nu sunt pe placul ei, dar va face orice pentru persoanele dragi sufletului ei. Eforturile ei vor fi fără limite atunci când iubește și dă dovadă de loialitate maximă. Momentele petrecute alături de femeia Scorpion sunt unice și pline de însemnătate, astfel că le vei prețui pentru totdeauna. E valabil și reversul: răzbunarea ei va fi de neuitat dacă este trădată. Va avea însă grijă să plătești toată viața dacă i-ai greșit. Cu toate acestea, încrederea pe care nativa zodiei Scorpion ți-o oferă nu poate fi comparată cu nimic. Lângă ea te vei simți cel mai bun și vei avea impresia că totul este mult mai ușor. Într-o relație este foarte important ca partenerii să aibă încredere unul în celălalt, dar și în propria persoană, așa că acest lucru va fi garantat alături de femeia Scorpion.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Citește și:

Cazul Caracal. O singură imagine dă tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra și Luiza

CE avertizează că NU sunt doze suficiente pentru vaccinarea tuturor europenilor împotriva Covid

Bianca, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce coafura a recurs concurenta si ce mesaj neasteptat a transmis pe contul ei de socializare!

Inca o TAXA pentru romani! Va fi un scandal imens! Pentru ce vom fi obligati sa platim

Horoscop miercuri, 28 octombrie. Probleme de sanatate si obstacole pentru una dintre zodii!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies