2 trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Author: Bianca Vidoi

Trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Sursa: Facebook Netflix

Serialul Wednesday este pe primul loc în topul celor 10 seriale vizionate în România, pe platforma ce l-a lansat, iar serialul a inspirat diferite trenduri pe Tik Tok.

Cei ce au Tik Tok au putut vedea câteva trenduri inspirate din serialul Wednesday, iar acestea sunt cele mai interesante pe care trebuie să le urmăriți sau chiar realizați alături de cei dragi.

Citește și: Cine sunt actorii români din serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea face parte din distribuție. Vezi ce rol interpretează

Trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Cel mai cunoscut trend de pe Tik Tok ce este inspirat din serialul Wednesady este cel în care milioane de fani reproduc dansul pe care actrița principală îl face în seara balului.

Cele mai multe persoane încearcă să reproducă vestimentația pe care aceasta o poartă de-a lungul celor opt episoade.

Un alt trend destul de greu de realizat este cel în care pe capul oamenilor apare ,,Thing”, mânuța ce apare în serial. Fanii se machiază sau doar stau și cântă o melodie, iar mânuța vine și le strică părul sau se joacă cu fața lor.

Acest trend este greu de realizat deoarece cel ce filmează Tik Tok-ul trebuie să își pună mâna astfel încât să nu se vadă și antebrațul. Mânuța nu este o simplă mână, aceasta are cicatrici și un mod unic de a comunica.

Citește și: 4 filme cu Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday din serialul cu același nume

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Serialul Wednesday a fost filmat in România

Serialul Wednesday a fost filmat în câteva locații de efect din țara noastră, dar și câteva locații neașteptate. Serialul ne prezintă niște locații din țara noastră pe care lumea nu le apreciază și nu le observă adevărate frumusețe.

Universitatea Politehnică din București este una dintre locațiile în care ia parte acțiunea. Această universitate are peste 200 de ani vechime, ceea ce se potrivește perfect cu energia și vizualul pe care creatorul serialului l-a vrut.

Uimitorul castel Cantacuzino din Bușteni va fi transformat pentru serialul Wednesday în Academia Nevermore. Uimitorul castel Cantacuzino este în centrul acțiunii, aducând un aer gotic și întunecat, ce se potrivește perfect cu emoțiile și interiorul personajului principal.

Cine este Victor Dorobanțu, magicianul care îl interpretează pe Thing în serialul Wednesday. Cum a ajuns să joace rolul Mâinii

Alte locații ce și-au făcut apariția în serialul ce a înregistrat peste 314 milioane de ore de vizionare din toată lumea sunt: gara regală din Sinaia, conacul Olga Greceanu, Grădina Botanică ,,Dimitrie Brândză”, Casa Monteoru și bazinul de înot Dinamo.

Citește și: Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Sursa: Facebook Netflixvice.com

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies