2 IULIE, ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE și LUNĂ NOUĂ – Schimbari majore pentru zodii

Eclipsa de soare de pe 2 iulie 2019 este a 12-a eclipsa a secolului XXI si singura eclipsa totala de soare a lui 2019.


In articol:

Avem multe de invatat la nivel astrologic si de constiinta din acest fenomen deosebit, iar efectele eclipsei de soare vor fi resimtite pana la aproape 6 luni.

Data de 2 iulie 2019 este una mai mult decat importanta din punct de vedere astrologic si astronomic. Vom avea de-a face nu doar cu o Luna Noua superba, cu semnificatii deosebite la nivelul constiintei universale si individuale, dar si cu o Eclipsa Totala de Soare, un fenomen rar si de aceea cu totul si cu totul special. Chiar daca Eclipsa totala de Soare va fi vizibila, din pacate, doar in America de Sud, nu si pe teritorul tarii noastre, Luna Noua va putea fi admirata pe cerul Romaniei incepand cu ora 22.10, scrie garbo.ro.

Botezată „Marea Eclipsă ”

Eclipsa de soare de pe 2 iulie 2019 se poate lauda ca fiind a 12-a eclipsa a secolului XXI si singura eclipsa totala de soare a lui 2019. Datorita zonei in care va fi vizibila, a fost chiar botezata “Marea Eclipsa a Americii de Sud”. Eclipsa de soare totala va fi vizibila in toata splendoarea ei numai in anumite zone din Chile si Argentina, iar in anumite regiuni din Pacific si America de Sud (precum Ecuador, Brazilia, Uruguay, Paraguay) eclipsa va fi partiala. De asemenea, eclipsa totala de soare va fi vizibila si din Insulele Pitcairn, iar din Tahiti si Bora Bora va putea fi admirata partial.

Urmatoarea eclipsa totala de soare va fi la sfarsitul anului 2020 asa ca cei care o pot vedea acum se pot considera niste norocosi.

Eclipsa incepe in Pacificul de Sud, iar acesteia ii va urma o eclipsa partiala de luna pe 16 iulie. Chiar daca eclipsa totala de soare nu va fi vizibila si in Europa, efectele sale vor fi resimtite de noi toti la nivel global. In plus, efectele sale vor fi dublate si de efectul de Luna Noua in Rac, de aceea va invitam sa descoperiti cum vom fi afectati de aceste fenomene, potrivit specialistilor de la ce-spun-astrele.ro.

Lună Nouă în semnul Racului

Luna Noua de pe 2 iulie pica la 10 grade in semnul Racului si este totodata si o eclipsa totala de soare. Daca influenta unei Luni Noi, simbol al debutului unui noi ciclu, este resimtita pana la 4 saptamani, aceea a unei eclipse de soare este atat de puternica incat este resimtita chiar si pana la 6 luni.

Pe de o parte, vom resimti puternica energia solara sub forma optimismului si a energiei pozitive, la care se adauga si influenta benefica a lui Uranus. Asadar, in perioada urmatoare, va prima necesitatea de a petrece timp de calitate cu cei dragi, ne vom onora mai mult corpul si starea de sanatate, dar si armonia, pacea si abundenta. Se vrea si se va lucra pentru o rezolvare imperioasa a conflictelor de orice fel prin negocieri si diplomatie.

Citeste si: Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamna, cea mai electrizanta competitie a dansului!

Citeste si: Iancu Sterp si Bianca s-au sarutat! Primele dezvaluiri despre ce a facut Iancu pe la spatele Roxanei! Astazi, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile: "Este cumplit de greu. Nu incercati daca sunteti sensibili cu inima"

sursa: ce-spun-astrele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate