2 filme cu Monica Bîrlădeanu. Actrița româncă a primit 2 premii cinematografice

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 sep 2023, 02:40

2 filme cu Monica Bîrlădeanu

Sursa: Facebook Monica Birladeanu

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai apreciate și frumoase femei din România, iar talentul ei actoricesc este pus în evidență de numeroase filme în care apare.

Monica Bîrlădeanu este cunoscută și sub numele de Monica Dean, nume pe care aceasta l-a folosit în Statele Unite ale Americii, iar acestea sunt doar câteva filme interesante în care apare.

Citește și: Cele mai așteptate filme în 2023. John Wick, Aquaman și Fast X

Filme cu Monica Bîrlădeanu

Moartea domnului Lăzărescu

Domnul Lăzărescu este un bătrân de 63 de ani, iar acesta locuiește într-un apartament de bloc cu cele trei pisici ale sale. Nu are pe nimeni altcineva în afară de animalele lui de companie, soția lui a murit, iar fiica sa este în Canada.

Acțiunea începe atunci când bătrânului îi este rău și este nevoit să cheme salvarea, dar până să ajungă aceasta, domnul Lăzărescu le cere ajutorul vecinilor.

Ambulanța vine și după o consultație, medicii îl suspectează pe om de cancer ce colon, motiv pentru care ajunge să fie internat în spital.

La spital apar mai multe cazuri ce sunt prioritare pentru medici, dar starea domnului se agravează din ce în ce mai mult, iar medicii caută un spital care să îl primească în această stare.

Closer to the Moon

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Producția cinematografică ne prezintă viața oamenilor din București, anul 1959, atunci când o furgonetă a Băncii Naționale este jefuită. Pentru România comunistă, un astfel de jaf este absolut inadmisibil, atât pentru oamenii normali, cât și pentru autorități.

Autorii acestui jaf sunt patru bărbați și o femeie, oameni ce sunt situați la vârful ierarhiei de Partid, departe de orice lipsuri materiale. O lună mai târziu are loc arestarea acestora, dar în așteptarea sentinței, făptașii sunt puși să refacă, în fața spectatorilor, jaful acesta măreț.

Cum îi va ajuta pe aceștia toată atenția câștigată?

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă Emilian Rădinoiu? „Mitică de la Vacanța Mare” a renunțat la actorie în urmă cu câțiva ani

Ce premii cinematografice a câștigat Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu are o carieră înfloritoare, a evoluat de la a prezenta emisiuni într-un mod spectacular la a juca atât pe marile ecrane din România, cât și pe cele din Statele Unite ale Americii.

Pe întregul parcurs al carierei sale, Monica Bîrlădeanu a primit două premii cinematografice, unul pentru ,,Cea mai bună actriță” pentru apariția sa incredibilă în ,,Maternity Blues, iar cel de-al doilea este pentru,, Cea mai bună actriță internațională” pentru filmul ,,Francesca”.

Pe lână aceste premii cinematografice, Monica Bîrlădeanu a primit și diferite premii care îi apreciază frumusețea, fiind desemnată ,,Cea mai frumoasă vedetă din România” și nu numai.

Citește și: Când se lansează ,,Avatar: The Way of Water”. Filmul este considerat mai bun decât predecesorul său

Surse: Facebook Monica Birladeanucinemagia.ro, imdb.com

 

Taguri: