10 motive pentru care ai nevoie de un smartphone

Te-ai hotărât în final să-ți schimbi vechiul telefon cu unul de ultimă generație?

Nu ești convins de ai nevoie de un smartphone? Smartphone-ul nu este util doar la folosirea rețelelor de socializare precum Facebook. Cu ajutorul smartphone-ului poți face mult mai multe. Citește cu atenție acest articol și descoperă de ce ai nevoie de un smartphone.

Iată 10 lucruri utile pe care le poți face cu ajutorul unui smartphone de bună calitate:

Să citești e-mailuri importante: Dacă, de exemplu, ești proprietarul unei afaceri mici, citirea zilnică a e-mailurilor poate fi o chestiune importantă. Datorită unui telefon Android care utilizează sincronizarea Gmail, vei ști imediat când primești un e-mail și vei putea răspunde imediat dacă este necesar.

Să urmărești programul tău aglomerat: Posibilitatea de a ține evidența programului tău ni se pare o oportunitate extraordinară. Vei vedea că în scurt vei deveni un utilizator pasionat de Google și Gmail și îți va plăcea integrarea optimă pe care o oferă smartphone-ul. Îți vei putea accesa calendarul în orice moment, vei putea primi memento-uri și vei putea adăuga noi întâlniri imediat și tot felul de programări importante.

Să faci fotografii mai bune: Cele mai vechi telefoane nu făceau fotografii bune. Fotografiile rezultate erau adesea pixelate și neclare și, uneori, nici nu se observa cine era în fotografie. Smartphone-urile au aparate foto mult mai bune. Majoritatea dispun de aparat foto cu rezoluție de 5 mp sau 8 mp și pot face fotografii excelente.

Multe modele (sau aplicații cum ar fi Instagram) îți vor permite, de asemenea, să setezi efecte cum ar fi sepia, monoton și cadre.

Să-ți verifici contul bancar. Multe bănci au aplicații mobile care permit utilizatorilor să facă tranzacții bancare chiar de pe telefonul mobil. Acest lucru îi scutește de un drum la bancă. Aceste aplicații le permit, de asemenea, să plătească facturi.

Să trimiți bani prin Paypal: Cu aplicația Paypal Mobile vei putea trimite rapid și ușor bani în scop personal sau de afaceri.

Să faci cumpărături: În prezent, magazinele online pot fi accesate și de pe mobil. Astfel, odată achiziționat un smartphone vei putea face cumpărături online direct de pe telefonul mobil. De asemenea, de pe telefon vei putea intra pe Amazon sau eBay și achiziționa produse interesante din alte părți ale lumii.

Să urmărești filme și emisiuni TV: În funcție de dispozitivul mobil și de caracteristicile sale, vei putea viziona filme pe Netflix, Youtube etc., oriunde te ce vei afla.

Să obții indicații și să navighezi: Sigur, o mulțime de mașini moderne dispun de GPS încorporat, dar poate fi o opțiune costisitoare. Cu ajutorul smartphone-ului tău Android, vei putea obține indicații vocale privind traseul cu ajutorul aplicației Hărți Google gratuite. Vei primi avertizări și despre problemele din trafic și căile alternative.

Să verifici vremea: În loc să pornești radioul și să asculți prognoza meteo, diversele aplicații despre vreme îți vor oferi prognoza pe o săptămână cu câteva clicuri. De asemenea, vei putea verifica prognoza și pentru alte locații.

Să te bucuri de biblioteca muzicală: Dacă în drum spre serviciu ți-ai dori puțin divertisment, tot ceea ce ai nevoie este o pereche de căști, care îți vor permite să redai toată biblioteca muzicală folosind Google Music. Serviciul permite utilizatorilor să încarce până la 20.000 de melodii în cloud și să le acceseze oriunde merg.
După cum poți observa, ai nevoie de un smartphone, căci acest dispozitiv inteligent te va ajuta să faci lucruri importante. În plus, datorită înmulțirii ofertelor de smartphone nu trebuie să te gândești la faptul că nu îți vei putea permite un astfel de telefon.

În prezent, în magazinele online sau offline există o mulțime de oferte avantajoase. Cu siguranță vei găsi una potrivită pentru tine. Însă, după ce îți achiziționezi un telefon de ultimă generație, amintește-ți că trebuie să-l protejezi cum se cuvine dacă vrei să-i prelungești cât mai mult durata de viață.

În plus, ai și cu ce. Există huse de protecție pentru Samsung S10+ și folii de protecție pentru Samsung S10+. Una dintre cele mai mari game de astfel de produse găsești pe Itelmobile.ro. Cu doar câteva clicuri îți poți cumpăra produse de cea mai bună calitate, care îți vor da posibilitatea să prelungești durata de viață a smartphone-ului tău.

Indiferent că îți cumperi un Samsung S10+, un Samsung S10 Lite sau orice alt model de telefon, aici vei găsi întotdeauna produsele potrivite pentru asigurarea celei mai bune protecții.

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate