Un deget de la picior poate inlocui unul de la mana? Un medic roman s-a chinuit mai bine de 10 ore sa ii redea unui barbat capacitatea de a-si folosi mana

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:52

In 2012, acest barbat suferea un accident care avea sa-i schimbe viata. O clipa de neatentie in timp ce manevra unelte ascutite a fost suficienta sa ramana fara bratul stang.

Dupa ce a fost stabilizat, medicii au inceput reconstructia mainii printr-o serie de operatii succesive.
Astazi, barbatul de 45 de ani a reintrat in sala de operatii, intr-o clinica privata din Bucuresti.

Barbatul care nu-si mai putea folosi aproape deloc mana stanga are o sansa, spun medicii.
Chiar pacientul a ales degetul de la picior care ii va fi transplantat la mana. Asta, desigur, dupa ce medicii i-au explicat detaliile procedurii.



Medicii spun ca multi dintre pacientii care si-au pierdut degetele in urma unor accidente raman cu hanidcap pe viata, fara sa stie ca pentru acest tip de interventie,  costurile sunt suportate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Primele saptamani sunt importante. In acestea perioada medicii il vor tine sub supraveghere pentru a se asigura ca vasele de sange s-au sudat corespunzator.

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!