Tara a strigat in cor: „EXATLON!”. Peste doua milioane si jumatate de fani au urmarit returul meciului Exatlon Romania - Exatlon Mexic

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 feb 2018, 14:08
Foto(11)

Cel de-al doilea meci international Exatlon Mexic versus Exatlon Romania a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane si jumatate de fani din Romania, pozitionand Kanal D pe intreaga durata de difuzare a competitiei sportive pe primul loc in topul televiziunilor din tara.

Adjudecandu-si aproape un sfert din piata in Prime Time, cu un rating de 11,7% si o cota de piata de 23,9%, Kanal D a fost lider detasat de audienta, confruntarea intre cele doua tari fiind urmarita in medie, in intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii, de peste doua milioane (2.083.000) de romani.

Si la nivelul populatiei de la orase Kanal D si-a pastrat pozitia de lider, cu un rating de 9,4% si o cota de piata de 20,1%.In

randul populatiei de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, statia s-a clasat pe locul doi, cu 9,0% rating si 23,1% cota de piata, la o diferenta infima fata de primul post de televiziune clasat.

In minutul de maxima audienta, atins la 21:58, cand Vladimir Draghia a adus punct decisiv pentru echipa Exatlon Romania, in duelul cu jucatorul Ernesto, de la Exatlon Mexic, la Kanal D urmareau cu sufletul la gura 2.618.000

de telespectatori.

O infrangere pe muchie de cutit! Echipa Exatlon Romania, invinsa la doar un punct diferenta

Adrenalina a pompat furtunos in inimile romanilor aseara, in cea mai competitia competitie internationala, cand jucatorii de la Exatlon Romania si-au reintalnit adversarii de la „Exatlon Mexic”.

Concurentii Romaniei au dat totul pe teren, si pareau ca isi vor lua revansa detasat in fata celor care i-au infrant in primul tur, cu 10 la 4, insa din cauza oboselii si a faptului ca acestia au fost mai putin experimentati pe trasele cu obstacole, victoria a

revenit aseara Echipei Mexicului, cu 10 la 9.

Tot in editia difuzata aseara, cei din fata micilor ecrane au aflat cine a parasit competitia din Echipa Faimosilor. Cu ochii in lacrimi, Anda Adam a fost eliminata din concurs, in urma voturilor primite.

Eliminarea a venit si pe fondul faptului ca vedeta a suferit o accidentare grava, in urma careia, la revenirea in tara, vedeta va trece printr-o interventie chirurgicala la genunchi.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!