Sisu, interviu in exclusivitate pentru “Stirile Kanal D”

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

La cinci luni dupa ce a iesit din inchisoare, Sisu s-a hotarat sa-si deschida sufletul si sa vorbeasca fara perdea despre orice!

Daca il intrebi ce este viata, ti-ar putea predica zile intregi, doar este trecut prin multe drepte si nedrepte. In inchisoare, scria versuri tot timpul, putine lucruri de afara ajungeau la urechile lui. Acum, s-a intors intr-o Romanie, in care, dupa cum el ne marturiseste, s-au schimbat multe. Si nu in bine!

Sisu crede cu tarie ca, daca ne luptam cu totii, Romania se poate ridica. Are multe de spus pentru cei care stiu sa il asculte.

Timpul in care a fost inchis l-a ajutat sa vada viata asa cum o vede astazi. Si credinta a jucat un rol fundamental in formarea lui.

Ultima data, a stat 3 ani la inchisoare, condamnat pentru trafic si consum de substante interzise, dar nu regreta nimic din ce a facut. Doar anii pierduti dupa gratii! Acum si-a indreptat mai mult atentia spre familie si muzica. Problemele cu legea spera sa nu mai faca parte din viata lui.
Acum, Sisu lucreaza la un album care este special pentru el, in care isi povestetse toata trairile, revelatiile si sperantele.

##VIDEO83992##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii