Si-au lasat fiul sa se joace pe tableta timp de doua zile. Au INLEMNIT cand au vazut factura!

Editor: Alexandra Dragos Author: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 09:10

O familie din Marea Britanie este furioasa pe gigantul Google, dupa ce fiul lor adoptiv, un copil cu dificultati cognitive, a descarcat fara sa isi dea seama aplicatii de peste 400 de lire sterline.

Gary Hooper, un barbat din Marea Britanie este furios pe compania Google, intrebandu-se mirat cum de s-a ajuns in situatia ca fiul lor adoptiv, un copil cu dificultati cognitive, sa descarce fara sa isi dea seama jocuri si aplicatii a caror valoare depaseste suma de 400 lire sterline.

Totul a inceput dupa ce fiica familiei a descarcat un joc al carui pret era doar de 1.99 lire sterline.

Fiul lor adoptiv a dorit si el sa se joace, insa printr-o eroare pe care familia nu si-o poate explica, baiatul a achizitionat fara sa isi dea seama peste 20 de jocuri a caror valoare depaseste 400 lire sterline.

Barbatul nu numai ca nu vrea sa plateasca aceasta suma, dar intentioneaza sa dea in judecata Google pentru lipsa de securitate. In opinia tatalui, astfel de produse nu ar trebui descarcate doar cu un click.

Aplicatia descarcata initial de fiica lui a salvat, fara ca familia sa cunoasca acest lucru, datele de pe cardul bancar, permitand Google Play sa descarce cu usurinta alte produse sau servicii.

Nu inteleg de ce nu fac ceva pentru ca minorii sa nu poata achizitiona cu usurinta orice aplicatie. Oricine poate cumpara orice de pe aceste tablete. E incredibil! Inteleg ca Google vrea sa faca milioane, insa nu pe spinarea unor oameni care muncesc din greu cum sunt eu ”, a declarat necajit tatal pentru cotidianul Daily Mail.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!