Remus Truica, EXECUTAT SILIT. Miliardarul e dator vandut la banci!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Milionarul Remus Truica ii calca hotarat pe urme magnatului Dinu Patriciu! Iata ce au in comun, in afara conturilor cu multe zero-uri!

Din pacate, nu sunt vesti bune! Ai crede ca e usor drumul pana la proprietatea unui milionar. Nici vorba. Dar, macar e liniste in padurea de la Snagov. Avem, asadar, datele problemei: Remus Truica, executare silita si o datorie de aproximativ 10 milioane de euro.

Fostul sef de cabinet in Guvernul Adrian Nastase a ajuns la mana bancilor. Iar acestea au obtinut deja aprobarea pentru executarea silita. Judecatorii au decis ca portareii pot intra pe aceasta proprietate pentru a recupera cele 3 milioane de euro.

Au de unde! Proprietatea este estimata la de trei ori mai multi bani.

Si macar de-ar fi acesta singurul necaz! Irina Truica a castigat custodia celor doua fete pe durata desfasurarii procesului de divort. In plus, Remus Truica se judeca in instanta chiar si cu parintii sai pentru terenul pe care si-a construit casa. Acum, insa, asteapta executarea silita!

Zona din jurul Snagovului e un soi de Beverly Hills de Romania.

Ai bani, ar trebui sa ai si o casa in aceasta zona. Dinu Patriciu a trecut printr-o situatie asemanatoare. A fost executat silit de cel mai bun prieten: Peter Imre! Iar Remus Truica si vecinii lui au si alte probleme comune. Procese de divort si partaj, iar unii dintre ei, chiar dosare penale. Semn ca banii nu aduc intotdeauna fericire!

##VIDEO108097##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: