Politistii au vazut o duba extrem de lasata pe spate si l-au oprit pe sofer, pentru a vedea ce transporta. Cand au deschis usile din spate au ramas blocati! E incredibil ce era inghesuit acolo

Author: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 05:20

Cazul de mai jos s-a petrecut in Slovacia si a devenit subiect de stire la nivel national.

Totul a inceput dupa ce politia rutiera a oprit o duba pentru un control de rutina. Motivul? Aceasta era extrem de lasata, iar oamenii legii au dorit sa vada ce transporta soferul in spate.

In momentul in care au deschis usile portbagajului, politistii au incremenit: acolo erau indesati o gramada de miei, care erau atat de impinsi unii intr-altii incat abia mai respirau.

72 de exemplare au numarat politistii, facandu-si cruce in repetate randuri.

Animalele au fost retinute si transportate intr-un tarc iar soferul trebuie acum sa dea explicatii pentru felul in care le-a transportat.

Daca va fi gasit vinovat, acesta risca o amenda uriasa si chiar inchisoarea pentru faptele sale, care pot fi incadrate la abuz asupra animalelor. Mai multe detalii aici.

 

Taguri:

Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!