Mafia cersetorilor: Marturii cutremuratoare ale cersetorilor romani care au avut norocul sa se intoarca acasa, saraci, dar vii

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 iul 2020, 13:44

Investigatorii emisiunii "Sabbagh in actiune" au stat de vorba cu victimele traficantilor care ii duc pe saracii Romaniei la cersit, in Europa.

De cate ori nu ati trecut pe langa un cersetor, pe strada? Suntem atat de obisnuiti cu imaginea mainii intinse care ne cere un ban, incat rareori ii mai privim chipul celui care se afla in fata noastra.

Cersetoria e o afacere. Una profitabila, atat in marile orase ale Romaniei, cat, mai ales, dincolo de granite, unde un sarman, plasat strategic, la un colt de strada, aduna mii de euro pe luna, care ajung in buzunarele traficantilor, in schimbul dreptului de a trai.



Descopera, in materialul video de mai jos, dezvaluirile despre o retea de traficanti care a dus zeci de sarmani din zona Brailei, la cersit, in Europa. Marturiilor lor sunt cutremuratoare si ne fac sa ne intrebam daca traficantii nu sunt cumva animale cu chip de oameni:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei