Kanal D isi pastreaza primul loc in audiente, cu „Exatlon"! Competitia din Republica Dominicana ramane prima optiune a romanilor atunci cand vine vorba de cele mai interesante experiente pe care le poti trai in fata micului ecran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2018, 12:03

Tensiunea teribila, veridicitatea a tot ceea ce se petrece in competitie, caracterele puternice fac din „Exatlon" o experienta de neratat.

Aseara, reality-ul a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele romanilor, minutul de aur, inregistrat la 23:01, adunand in fata televizoarelor peste doua milioane de telespectatori (2.071.000).  Statia a fost pe primul loc la nivelul publicului National, cu 11,1% Rating si 22,5% cota de piata, si tot pe prima pozitie, pe All Urban, cu 8,7% Rating si 18,1% Share, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. In ceea ce priveste publicul Comercial, statia s-a clasat pe locul doi, cu 8,0% Rating si 20,7% cota de piata (tabel audiente in attach). 

 

La cel de-al doilea traseu, scorul a fost de 5-4, tot in favoarea Razboinicilor. Acestia au reusit sa intoarca uluitor punctajul in favoarea lor, dupa ce Faimosii reusisera sa obtina 4 puncte unul dupa altul, prin reprezentantii lor – Andrei Stoica si Diana Belbita. Mariana si Lupu s-au repliat puternic si au inscris puncte pretioase care au adus victoria echipei lor si o bine meritata masa la restaurant.
Lupu a luptat fabulos pentru echipa sa, la stafeta, cea care le-a adus victoria finala Razboinicilor, castigandu-si inca o data admiratia colegilor de echipa, dar si a echipei Faimosilor.
Accidentarile numeroase in randul Faimosilor par sa ii fi influentat teribil pe acestia. Diana Belbita a concurat, desi bratul stang ii parea serios afectat. Andrei Stoica a avut o evolutie foarte buna, confirmand increderea pe care echipa i-a acordat-o. S-a remarcat prin agilitate si precizia loviturilor de final, cele care faceau departajarea de final a traseului.   
 


Source: Kantar Media Romania
Date: 17.02.2018

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!