EXATLON, difuzat de sambata pana miercuri, de la 19:45! De saptamana viitoare, cea mai iubita competitie sportiva va putea fi urmarita cinci zile consecutiv! Nu ratati in aceasta seara, meciul international Romania - Turcia!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2018, 12:01

"Exatlon" este concursul sportiv care a trezit interesul romanilor pentru sport si competitie, show-ul care tine cu sufletul la gura, in fata televizoarelor, editie de editie, milioane de fani.

Acestia au parte de o surpriza uriasa, incepand de saptamana viitoare, de la aceeasi ora, 19:45, "Exatlon" va fi difuzat cinci zile consecutiv, de sambata pana miercuri. Apetitul telespectatorilor pentru competitie si, implicit, pentru acest reality suta la suta autentic, creste vertiginos, nevoia de adrenalina si intamplari suta la suta reale suscita tot mai mult interesul pentru "Exatlon".

Asadar, de sambata pana miercuri, de la 19:45, telespectatorii vor putea urmari evolutia concurentilor din cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, isi vor putea sustine favoritii si vor trai la intensitate maxima ce

se intampla la "Exatlon", cel mai vizionar reality din Romania.

In editia difuzata in aceasta seara, telespectatorii vor putea urmări la Kanal D returul meciului international cu Turcia. Dupa ce au fost infranti in primul tur de reprezentantii Romaniei, cu 10 la 8, in aceasta seara concurentii Turciei vor dori sa isi ia revansa. Dar echipa României este un adversar redutabil, iar meciul se anunţa unul de intensitate maxima!  

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!