E IREAL ce face aceasta femeie cu fiica ei! O ALAPTEAZA, desi copila are 6 ani: "Voi face asta atata timp cat imi va cere!" Vi se pare normal?

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:42

La prima vedere femeia si fetita din imagine par cat se poate de normale. Fac insa un lucru pe care multi il considera extrem de ciudat.

Poate parea incredibil insa Denise Sumpter, in varsta de 44 de ani, inca isi alapteaza fiica, desi aceasta are varsta de 6 ani. Mai mult, femeia marturiseste ca nu are de gand sa se opreasca prea curand.

Sesiunile de alaptare variaza: sunt zile in care cea mica cere sa fie alaptata de 2 ori in decursul a 24 de ore, sunt perioade in care cea mica cere san o singura data

pe saptamana.

"O voi alapta pe fata mea atata timp cat ea imi va cere acest lucru. Nu cred ca este nimic ciudat in a face asta. In plus, cred ca asa ma feresc de cancer si nu iau in greutate, orice as manca", spune femeia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!