E cel mai SEXY gunoier! Facea curat pe strazile din Rio, acum se pregateste sa apara GOALA, in pictoriale. Uite cum arata brazilianca

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 05:25

O tanara care lucra la compania de salubritatea din Rio a devenit celebra pe Internet din cauza unor imagini in care apare in uniforma de lucru.

Rita Mattos are 23 de ani si a cunoscut celebritatea peste nopte, cand mai multe fotografii ale ei s-au raspandit prin reteaua WhatsApp. Apoi, curiosii i-au gasit profilul de Facebook, in care apare in costum de baie.

Tanara, care castiga acum aproximativ 500 de euro pe luna, a fost nemultumita de celebritatea castigata peste noapte, dar acum este gata sa pozeze goala, pentru suma potrivita de bani.

"Oamenii spun ca mi-as putea gasi o slujba mai buna.

De ce trebuie sa fie gunoierii urati. Asta e o prejudecata. Sunt mandra de ce fac, muncesc mult, dar ma simt bine", a marturisit Rita.

Tanara cu ochii verzi, care are un iubit tot gunoieri, de mai bine de 7 ani, a spus ca a fost socata sa afle ca pozele ei au fost distribuite de sute de mii de ori. Acum, e dispusa sa profite de celebritate si incearca sa devina model.

Ea si-a angajat un impresar si spune ca e gata sa accepte orice contract de model, chiar sa pozeze goala.

Rita nu vrea sa renunte la slujba de zi cu zi, despre care spune ca ii mentine corpul in forma. "Trebuie sa am grija de corpul meu, pentru plaja. E foarte important sa arat bine pe plaja. Ador sa stau in bikini, pe plaja."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Posted by Rita Mattos on  9 Iulie 2015
Posted
by Rita Mattos on  7 Iunie 2015
Posted by Rita Mattos on  7 Iunie 2015
Posted by Rita Mattos on  31 Martie 2015

Boa noite!!!

Posted by Rita Mattos on  9 Ianuarie 2015