Degetele de la picioare spun ce fel de om esti! Uite la ce trebuie sa te astepti de la un om cu toate degetele egale

29 dec 2015
Cu totii am auzit de cititul in palma, dar si picioarele pot da indicii despre viata ta.

Forma picioarelor dezvaluie trasaturi interesante despre personalitatea ta.

1. Piciorul roman

Acesta este cel mai obisnuit picior.Degetele sunt bine proportionate si cresc drept. Oamenii care au aceasta forma a piciorului sunt extrovertiti si sociabili. Sunt carismatici, asa ca sunt buni vorbitori si excelenti oameni de afaceri.

2. Piciorul patrat


Cand toate degetele au aceeasi lungime, se spune ca persoana respectiva are "picioare patrate". Cunoscut si a "piciorul taranului", acesta are cea mai dreptunghiulara forma. Sunt oameni calmi si calculati, motiv pentru care sunt oameni de incredere, foarte pragmatici.

3. Piciorul grec

Cea mai distinctiva caracteristica a acestui picior este faptul ca al doilea deget este mai lung decat degetul mare. Posesorii sunt entuziasti si energici.Sunt, de obicei, artisti sau sportivi, dar si inventatori.

4. Piciorul intins

Aceste picioare lasa impresia ca sunt mai subtiri, deoarece toate degetele sunt ingramadite si sunt asezate in scara. Acesti oameni iubesc intimitatea si sunt retrasi. Sunt impulsivi si au schimbari bruste de stare.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Primele declaratii ale lui lui Cornel Gales, dupa parastasul Ilenei Ciuculete! S-a lasat cu scandal! "Mi-a spus ca am mintit, ca va spune totul la presa!"
Primele declaratii ale lui lui Cornel Gales, dupa parastasul Ilenei Ciuculete! S-a lasat cu scandal! "Mi-a spus ca am mintit, ca va spune totul la presa!"
X